50-60 metreden 5 diş çekebilecek Wireless Adaptör

Peki bir şey sorucam.. Madem TL-WN7200ND Air 2410 dan daha iyi... Neden yarı yarıya daha ucuz? Daha fazla çekiyor fakat daha mı az performans sağlıyor? Yoksa her yönüyle iyi ve alınması gerekn bir ürün mü? :D

AirTies ülkemizde marka bilinirliği en yüksek olan ağ markası olduğu için pahalıya satıyor. AirTies pahalı olunca aynı senin durumundaki gibi kullanıcılar "Pahalıysa daha iyidir" diyerek AirTies alıyor.

Oysa ki Broadcom çip kullanan AirTies sürücüleri seneden seneye güncellenirken Atheros çip kullanan TP-Link sürücüleri 3 ayda bir güncelleniyor. Seçim sana kalmış. Ama bence sen değiştirebiliyorsan modemini değiştir.

Superonline modem değiştirmeye izin vermiyor... Bazen diyorum nereden anlıyacaklar diye ama anlıyorlarmış... Uzaktan izleme ile mi ne? Her neyse biraz araştırma yaptım ve 3 ürün buldum;

Tp-Link WN7200 Yüksek Güçlü USB Adaptör | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Tp-Link TL-WN822N 300 Mbps Kablosuz N USB Adaptör | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Tp-Link TL-WN821N 300 Mbps USB Adaptör | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Bunlardan hangisi en iyi performans ve çekim gücüne sahip? Yani hangisini almalıyım?

Son bir şey danışıp bu ürünü almayı planlıyorum.... Hepsiburada , akakce ya da ne biliyim bimeks gibi sitelerde Kullanıcı yorumları baz alınarak ortaya çıkan puanlarda hem Asus N13 ün hemde Benim şu an kullandığım Air 2410 un gerisinde kalmış... Ama sizde bu ürünü öneriyorsunuz arada kaldım... Sizce bu ürünü almam büyük değişiklik yaratırmı Air 2410 a kıyasla? Sizinde zamanınızı alıyorum ama özürdilerim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı