50-60 TL dizüstü soğutma tavsiyeleri

Smlbthn55

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yarın 60 tllik bir soğutma alıcam fakat ilk defa alıyorum bilgisayarım 1 saat oyun ağır bir oyun oynadıktan sonra ısınıyor 2-3 sonunda aşırı ısınmadan bişey olucak diye korkuyorum.
Bu nedenle alıcam ilk defa alıcağım için pek bir şey bilmiyorum teknosa yada vatandan alıcam sipariş vermiyecem o yüzden bilindik bi marka olması iyi olur.
Bilgisayarım 40cm X 20 cm boyutlarda ekranda 15.6 inc
 
Bu tür soğutucular pek soğutma sağlamıyor. Eskiden İnca marka soğutucu almıştım fakat 5 derece sıcaklık azalması olmuştu. Ve sonunda chipset gitti ve anakartı değiştirmek zorunda kaldım. Öncelikle bilgisayarı temizletin veya temizleyin. Sonuçta laptop bu ısıncak mutlaka. Ayrıca soğutma seçerken bilgisayarın hava alması için olan kanallara denk gelen soğutuculardan alınız. Ben şuan soğutucunun fanını söktüm ve bilgisayarın hava çeken yerine 8mm kasa fanı taktım. Normalde bilgisayar kapanıyordu fakat bu şekilde 20 derece düşürdü.

Soğutucum INC-336DX 7”- 15.4” NOTEBOOK SOĞUTUCU (MOUSE HEDİYELİ)
 
Evet bunu görmüştüm fakat sizin yaptığınız işlemleri ben yapamam sadece soğutucu ile işi halletmeye çalışıyorum. Gösterdiğiniz soğutucu işe yararmı sizce
Benim alıcağım soğutucu : Teknosa
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı