50-60 Tl Klavye ve Mouse

Makaleler
6
Yer
İzmit
Daha fazla  
Küçük kardeşim benden klavye ve mouse istedi. 50-60 Tl 1-2 yıl götürecek oyuncu türü almak istiyorum. Çocuk farenin şekline, özellikten daha çok önem veriyor, düzgün bir şey olursa sevinirim. Ben bunları buldum iş görür mü? Hangisini alayım? Pahalı bir şey almak istemiyorum çabuk bozuyor. Ne kadar ucuz o kadar iyi benim için. Düzgün şeyler önerin, dalgaya almayın.
www.vatanbilgisayar.com: EVEREST Rampage KB-R01 Gaing Multimedia Klavye Siyah - Vatan Bilgisayar
www.istanbulbilisim.com.tr: Everest SM-612 Gri Oyun Mouse 23,18 TL En Ucuz Fiyatı
www.dr.com.tr: Inca Img-365ms 3200 Dpi 7d Laser Siyah Gaming Mouse | 36,49TL - D&R : Oyun-Konsol

Cevap yazacak yok mu?

Frisby'nin 45 tl lik bir mousepad+ mouse pakedi var mouse ele cok guzel oturuyor fakat ne kadar dayaniklidir bilemem. Klavye olarak A4tech'in gaming olmayan keypadsiz bir klavyesi var hem az yer kapliyor hemde gayet tatminkar. Hatta g105 masada cok yer kapladigi icin o klavyeyi kullaniyorum bazen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı