Eski laptopum Monster Abra A5’ti ve 5 yıldır her parçasıyla uğraştım (ısınma, ekran arızaları, fan sesi). Artık kaliteli ve uzun ömürlü bir marka istiyorum. Sizin önerileriniz ve deneyimleriniz neler?
markayı bilmiyorum. bilinmedik ve dandik bir marka almak istemiyorum monster çok çektirdi birdaha katlanamam daha çok msi lenova asus gibi markalardan satın almak istiyorum
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17-DB0019NT AMD Ryzen 7-8845HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 17.3 inç FHD FreeDOS Siyah A44QQEA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
markayı bilmiyorum. bilinmedik ve dandik bir marka almak istemiyorum monster çok çektirdi birdaha katlanamam daha çok msi lenova asus gibi markalardan satın almak istiyorum
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS 16X 9SG-43TRC54SD ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Kendin ekstradan 2 tane 16 GB RAM ekleyebilirsin, zor bir şey değil. Gayet kaliteli bir kasaya sahip, soğutma olarak güzel bir cihaz. Masaüstünde adını çokça duyurmuş bir şirket ayrıca.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17-DB0019NT AMD Ryzen 7-8845HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 17.3 inç FHD FreeDOS Siyah A44QQEA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
Gigabyte dandik değil. Hatta MSI'dan daha iyi bu bütçede.
evet araştırdım gerçekten güzel duruyor uzun vadede işlemcisi yeterli olur mu çünkü eski bilgisayarımda işlemcim sistemden geri kalmıştı işlemciyi alabildiğim kadar iyi almak istiyorum ve amd işlemci kasalarda daha performanslı laptoplarda nasıl amd işlemci olsa daha iyi olmaz mı