50 - 70 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
70.000

deiksdiag

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,
Üniversite için yeni bir laptop arıyorum ve 70.000 TL bütçem var. Önceliklerim:
  • 32GB RAM
  • Kaliteli ve sorunsuz bir marka
(Monster’dan çok çektim, bir daha risk almak istemiyorum).

Kullanım Amacım:
  • Güncel oyunlar (hikayeli oyunlar ,ow2,r6,vb.),
  • Video editleme (Premiere Pro, After Effects),
  • Üniversite dersleri (taşınabilir olması önemli).

Aklımda Olanlar:
1. ASUS ROG Zephyrus G16
- ASUS ROG Strix G16 (2024) (G614JVR-N3243-Gaming) | ROG Strix | Laptops |,

2. Lenovo Legion 5 Pro
- Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG004NUS i7-14650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri,

Eski laptopum Monster Abra A5’ti ve 5 yıldır her parçasıyla uğraştım (ısınma, ekran arızaları, fan sesi). Artık kaliteli ve uzun ömürlü bir marka istiyorum. Sizin önerileriniz ve deneyimleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
markayı bilmiyorum. bilinmedik ve dandik bir marka almak istemiyorum monster çok çektirdi birdaha katlanamam daha çok msi lenova asus gibi markalardan satın almak istiyorum

2 slotu var. Slotlar 2x8 şeklinde dolu. Var olanları söküp anca öyle yükseltme yapabilir. Bunu anlatmaya çalışıyorum sana. Anlıyor musun?
Anliyorum. O zaman 32 GB lazımsa bunu almalı.

markayı bilmiyorum. bilinmedik ve dandik bir marka almak istemiyorum monster çok çektirdi birdaha katlanamam daha çok msi lenova asus gibi markalardan satın almak istiyorum
Gigabyte dandik değil. Hatta MSI'dan daha iyi bu bütçede.

Kendin ekstradan 2 tane 16 GB RAM ekleyebilirsin, zor bir şey değil. Gayet kaliteli bir kasaya sahip, soğutma olarak güzel bir cihaz. Masaüstünde adını çokça duyurmuş bir şirket ayrıca.

RAM önerisi;

Anliyorum. O zaman 32 GB lazımsa bunu almalı.

Gigabyte dandik değil. Hatta MSI'dan daha iyi bu bütçede.
evet araştırdım gerçekten güzel duruyor uzun vadede işlemcisi yeterli olur mu çünkü eski bilgisayarımda işlemcim sistemden geri kalmıştı işlemciyi alabildiğim kadar iyi almak istiyorum ve amd işlemci kasalarda daha performanslı laptoplarda nasıl amd işlemci olsa daha iyi olmaz mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı