ChatGPT'nin adamakıllı bir işini görmedim. Bilmiyorsanız ChatGPT'ye niye soruyorsunuz? Bilmediğiniz soruya cevap vermeyin geçin. Burada insanlar boş yere uğraşıp sistem toplamıyor. Eğer yazım yanlışınızı düzeltecek iseniz yazım denetimi kısmından düzeltin.
ChatGPT'nin adamakıllı işini görmedim. Bilmiyorsanız ChatGPT'ye niye soruyorsunuz? Bilmediğiniz soruya cevap vermeyin geçin. Burada insanlar boş yere uğraşıp sistem toplamıyor. Eğer yazım yanlışınızı düzeltecek iseniz yazım denetimi kısmından düzeltin.
Arkadaşlar, cidden yazdığımı okumuyor musunuz? Sistemi kendim topladım diyorum, kendim yazdım. GPT'ye liste halinde yazmasını istedim sadece. Kozmetik açısından güzel görünsün diye. Anlamıyor musunu?
Arkadaşlar, ciddenm yazdığımı okumuyor musunuz? Sistemi kendim topladım diyorum, kendim yazdım. GPT'ye liste halinde yazmasını istedim sadece. Kozmetik açısından güzel görünsün diye. Anlamıyor musunu?
Konu içeriğinde bahsedilen bütçe 40.000TL ve ekipman dahil. Zorlanırsa 50.000TL'ye şekilde belirtilmiş.
Topladığım sistemin ilk öncellikle 30.000TL olduğunu düşünmenizi istiyorum. Kısacası sistemi incelemeden önce bütçeye baklamısınız.
Ben de 30.000TL'yi sisteme, geriye kalan 10.000TL'yi ekipmanlara ayırmaya karar verdim. Sistem parçaları değişebilir veya beğenilmeyebilir gayet anlaşılır. Ben de bu şekilde bir sistem sunmak istedim. Soğutucu hakkında bir fikrim olmadığı için zaten bir fikir belirtmedim.
Dediğim gibi sistemin kötü olduğunu söyleyebilir, eleştirebilir veya saçma bulabilirsiniz buna tamamen katılıyorum ancak yorumlama kısmında bir hata olduğunu düşünüyorum.
Konu içeriğinde bahsedilen bütçe 40.000TL ve ekipman dahil. Zorlanırsa 50.000TL'ye şekilde belirtilmiş.
Topladığım sistemin ilk öncellikle 30.000TL olduğunu düşünmenizi istiyorum. Kısacası sistemi incelemeden önce bütçeye bakla mısınız?
Bir sistem toplarken zorlanan, maksimum bütçeye bakarsın, bakmama olayı daha iyi sistem veya benzer sistem oluyorsa yapılır, 7800XT ve B580 arasında deli dehşet fark var.
Baktım, o sisteme 1080p monitör alacaksın zaten? Ayrıca tam olarak neyi savunuyorsun? Sistemin de soğutucu bile yok diyorum, üfleyecek misin?
Sen bana bunu yazmadan önce yaptığın sisteme bakar mısın?