50 bin TL hazır sistem önerisi

ahmet alb

Yoctopat
Daha fazla  
İlk bilgisayarımı alacağım her şeyi sıfırdan alacağım, koltuktan masasına kadar. Kasaya ayırabileceğim maksimum bütçe 50k hazır sistem olmasını istiyorum toplayacak vaktim pek olmuyor, önerilerinize açığım.

İlk bilgisayarımı alacağım her şeyi sıfırdan alacağım, koltuktan masasına kadar. Kasaya ayırabileceğim maksimum bütçe 50k hazır sistem olmasını istiyorum toplayacak vaktim pek olmuyor, önerilerinize açığım.
Kullanım amacı ne olacak, sadece oyun mu? Yoksa render tarzı şeylerle mi uğraşacaksınız? Bu bütçede güzel 9070xt'li sistemler var.

Kullanım amacı ne olacak, sadece oyun mu? Yoksa render tarzı şeylerle uğraşacak mısınız? Bu bütçede güzel 9070XT'li sistemler var.

O ekran kartının yanına hangi işlemciyi koyacaksın. Ayrıca o paraya NVIDIA alınır bana göre paran sıkışıksa AMD alırsın senin önerdiğin ekran kartı tek başına 35 40 k

O ekran kartının yanına hangi işlemciyi koyacaksın. Ayrıca o paraya NVIDIA alınır bana göre paran sıkışıksa AMD alırsın senin önerdiğin ekran kartı tek başına 35 40 k
Hocam fps oyunlarına yönelik sistem dizecekse zaten işlemciyi yüksek tercih edip ekran kartını bir tık düşürebilir ama hem ddr4 hemde ne oynanılacağını bilmeden o şekilde öneri yaptığınızdan tepki ekledim.

Bence bu bütçeye i5 ten uzak dur işlemciyi daha yüksek al ekran kartını az düşür şöyle olabilir
RTX 4070 12 GB.
Ryzen 7 5800x3D.
32 GB (2x16) DDR4.
1 TB NVMe M.2 SSD.
Hem 4070 hem AM4. Neden önerdiniz?

@ahmet alb Bütçe azıcık daha esnerse 9070 XT bakın, esnemezse 5070/9070 bakabilirsiniz. Şimdi öneremiyorum.

@PuffyVas Çok komikmiş gerçekten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı