Bunu Buldum Hocam
Kullanım amacı ne olacak, sadece oyun mu? Yoksa render tarzı şeylerle mi uğraşacaksınız? Bu bütçede güzel 9070xt'li sistemler var.İlk bilgisayarımı alacağım her şeyi sıfırdan alacağım, koltuktan masasına kadar. Kasaya ayırabileceğim maksimum bütçe 50k hazır sistem olmasını istiyorum toplayacak vaktim pek olmuyor, önerilerinize açığım.
Kullanım amacı ne olacak, sadece oyun mu? Yoksa render tarzı şeylerle uğraşacak mısınız? Bu bütçede güzel 9070XT'li sistemler var.
Hocam fps oyunlarına yönelik sistem dizecekse zaten işlemciyi yüksek tercih edip ekran kartını bir tık düşürebilir ama hem ddr4 hemde ne oynanılacağını bilmeden o şekilde öneri yaptığınızdan tepki ekledim.O ekran kartının yanına hangi işlemciyi koyacaksın. Ayrıca o paraya NVIDIA alınır bana göre paran sıkışıksa AMD alırsın senin önerdiğin ekran kartı tek başına 35 40 k
Hem 4070 hem AM4. Neden önerdiniz?Bence bu bütçeye i5 ten uzak dur işlemciyi daha yüksek al ekran kartını az düşür şöyle olabilir
RTX 4070 12 GB.
Ryzen 7 5800x3D.
32 GB (2x16) DDR4.
1 TB NVMe M.2 SSD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.