50 bin TL hazır sistem önerisi

Benim önceliğim NVIDIA diyorum hocam sorunsuzdur orası ayrı o kartı kullandım yıllardır o yüzden NVIDIA terh ediyorum yani AMD kötü demiyorum ki.

Bir de KTC monitör ilk defa duyuyorum sorun çıkarır mı marka olarak nasıldır.

Yani hocam yıllardır o kartı kullandın diye tekrardan NVIDIA kullanma zorunluluğun yok aradaki FPS farkını boşa verip gidip de daha kötü bir ekran kartı almak akıl karı olmaz.

KTC monitör gayet iyidir. O fiyattaki en iyi monitördür. Markası da köklü ve iyi bir markadır.

50k bütçeye 9070 XT sistem çıkıyor 5070 sistem 45k civarlarında alınır.

Herkes kendi amacına göre düşünür ve öneri yapar hocam. Ben daha önce AMD'de çok sorun yaşadığım için sıcak bakmıyorum. Yaşadığım sorunları geçtim teknolojiye daha çok önem veriyorum. Alacak olan kişi kas gücünü önemsiyordur saygı duyarım 9070XT alır güle güle kullanır. Ben tercih etmem orası beni ilgilendirir.

Herkes kendi amacına göre düşünür ve öneri yapar hocam. Ben daha önce AMD'de çok sorun yaşadığım için sıcak bakmıyorum. Yaşadığım sorunları geçtim teknolojiye daha çok önem veriyorum. Alacak olan kişi kas gücünü önemsiyordur saygı duyarım 9070XT alır güle güle kullanır. Ben tercih etmem orası beni ilgilendirir.
Haklısınız ama o sorunlar 6000 serisinden sonra düzelmeye başladı. 7000 serisi ile neredeyse tamamen yok oldu diyebilirim. 9000 serisinde ise komple o sorunlar yok oldu. RX 5000 serisi ve öncesindeki serilerde bende size katılıyorum sorunlu serilerdi. İşin kısası artık AMD o sorunları düzeltti. Konuyu açan arkadaş render yapmayacaksa direk olarak 9070 XT almalıdır.

Haklısınız ama o sorunlar 6000 serisinden sonra düzelmeye başladı. 7000 serisi ile neredeyse tamamen yok oldu diyebilirim. 9000 serisinde ise komple o sorunlar yok oldu. RX 5000 serisi ve öncesindeki serilerde bende size katılıyorum sorunlu serilerdi. İşin kısası artık AMD o sorunları düzeltti. Konuyu açan arkadaş render yapmayacaksa direk olarak 9070 XT almalıdır.

2 sene kadar RX6600 kullandım çok sıkıntı yaşadığımı söyleyemem ama ALT+R tuşuna basıp yazılımı açarken bile garip bir kasma donma oluyordu, her güncellemede performans düşüşleri, siyah ekran gibi insanı PC'den soğutan hatalar yaşadığım için biraz midem bulandı. Geçen sene ocak ayında 4060'a geçtim ve hiçbir sorun yaşamamak, yazılımın bu kadar akıcı olması vs. beni çok mutlu etti. Bu pazar da 5070'li bir sistem sipariş verdim çünkü aynı şekilde sorunsuz oyunumu oynamayı hedefliyorum. Dediğiniz gibi eğer sorunlar bittiyse ve alacak kişi saf kas gücüne önem veriyorsa 9070XT almak daha mantıklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı