Hocam monitörü gamepower yerine aoc tercih edebilirsiniz birde ekran kartı 5060ti yerine 9070xt öneririm, soğutucu iyi mi bilmiyorum.Masaüstü bir bilgisayar alacağım özelleştirdiğim için link koymadım ama fotoğrafını ekledim. Bu sistem nasıl sizce alınır mı?
Masaüstü bir bilgisayar alacağım özelleştirdiğim için link koymadım ama fotoğrafını ekledim. Bu sistem nasıl sizce alınır mı?
Masaüstü bir bilgisayar alacağım özelleştirdiğim için link koymadım ama fotoğrafını ekledim. Bu sistem nasıl sizce alınır mı?
https://itopya.com/chest-v23-amd-ry...i-8gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-geforce-rtx_h29529 ekran kartını 5060 Ti 16 GB yaparak bunu alırdım.
Alınmaz. O fiyatlara RX 9070 XT var.
![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Monitör olarak da bunu al geç:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.