50 bin TL işlemci ve ekran kartı iyi olan dizüstü veya masaüstü bilgisayar önerisi

Laptop için tartışmasız. 3ms panel G-Sync klavye ses soğutma işlemci tartışma götürmez üst düzey Nitro.

165Hz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
incelemesi.

Stok yok.

Dizüstü şart olmadıkça alınmamalı.

@536396 Bu bütçede mümkünse masaüstü alın hocam. Attığım sistemden daha iyi olmayı bırakın onunla aynı seviyede olan bir laptop bile alamazsınız bu bütçede.

Bir arkadaşa sordum ama kasadaki işlemci çok iyi değil dedi. Başka önerebileceğiniz kasa var mı?
Sırf bunun için attığım sistemi almayacaksanız emin olun pişman olursunuz. Size tavsiyem bir konuda bilgisi olmayan birinin sözüne bakmayın.

Uzun süre araştırma yaptıktan sonra bu işlemcinin iyi olduğunu anladım. Peki bu kasa da iyi mi? SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu

Tamamdır teşekkür ederim. Sizin attığınız veya benim attığımı alacağım. Tek sıkıntı monitör. 144 Hz 0.5 ms ve büyük bir ekran istiyorum ama fiyatı da çok uçuk olmamalı.
Daha çok rekabetçi oyunlar mı yoksa hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?

Rekabetçi oyun oynuyorsanız;

Hikayeli oyun oynuyorsanız;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı