50 bin TL laptop önerisi

Bütçe
50000

palazoglu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2 arkadaş laptop bakıyoruz, GameGaraj önerileri çok fazla gördüm fakat şu an ya stokta yok ya da önceden baktığım fiyatlarıyla alakası yok pek. Durumlar değişmiş. Şu an GameGaraj sitesinde bulduğum bir laptopu sormak için açıyorum. Daha çok bu konuyu eğer ki varsa güzel öneriler yine de fikrinizi almak isterim. Laptoptan çok anlayan kişiler değiliz. Hem oyun hem yazılım programları vs.(okul) için kullanmak istiyoruz. Aklımızdaki 2 modeli sizlerle paylaşmak istiyorum bilgilerinize danışmak istiyorum. Teşekkürler.

Çok farklı modeller bulamadık, biraz aciliyeti var.

bugün bu cihaz çok önerilmiş forumda, 24 gb olması ileri vadede sorun olur mu? 32 ile performans farkı nedir çok fazla kaynak bulamadım 12 ramler yeni çıkmış piyasaya herhalde. Video renderi, grafik programları için falan 32gb a göre yetersiz kalır mı çekincelerim var.

Bugün bu cihaz çok önerilmiş forumda, 24 GB olması ileri vadede sorun olur mu? 32 ile performans farkı nedir çok fazla kaynak bulamadım 12 RAM'ler yeni çıkmış piyasaya herhalde. Video renderi, grafik programları için falan 32 GB'a göre yetersiz kalır mı çekincelerim var.

24 GB RAM size şu an yeterde artar gayet yeterli bende 16 GB RAM var yetiyor her şeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı