50 bin TL mining sistem önerisi

Daha fazla  
Merhaba, RTX 3080 2 adet rig sistem ayda ne kadar net kazanç getirir? 50k bütceye 3070x3 mü mantikli ne önerirsiniz, çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın.

Merhaba, RTX 3080 2 adet rig sistem ayda ne kadar net kazanç getirir? 50k bütceye 3070x3 mü mantikli ne önerirsiniz, çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın.

LHR olup olmadığına göre cevap değişir.

Günlük 16-20 dolar getireceğini tahmin ediyorum.

Lhr olmayanindan seçmek istiyorum. Onuda nasil anlayabiliriz söylerseniz sevinirim.
Satın alırken dikkatlice LHR yazıp yazmadığına bak açıklamada yazar LHR ise. Ama LHR olmayanlar daha pahalı diye biliyorum ve fazla yok sanırım piyasada.

İki tane kullanmak mı mantıklı, ayrı ayrı 2 sistem kurmak mı? Sli sistemi gibimi çalışıyor acaba yani verim düşüyor mu? 2 tane 3080 alınacağına 3 tane 3070 mi alınmalı sizce? Yada 3060.

3 tane 3070 lhr alacağına 3 tane 3060 ti lhr alman daha mantıklı. İkisinde de aynı mhs alırsın

Evet aynı ayarda ama biraz daha ucuzdur 3070e göre. Neweggde 10-12k arası fiyata 3070lerde düşüyor stoğa. takip edip alabilirsin acelen yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…