50 bin TL mining sistem önerisi

Günlük 16-20 dolar getireceğini tahmin ediyorum.
3090 şu an elektrik masrafını düşmeden 6.30 civarı kazıyor 2 3080 nasıl 16-20 dolar getirebilir?

Whattomine'a girip bakabilirsin orada bütün kartlar var zaten.

Evet. Hangi coinde ne yazıyorsa odur. Yukarıda power cost 0.1 ise, elektrik maliyeti düşerek hesaplanmıştır. Ama sabit 5 dolar kazacak diye bir şey yok. 6 olur 4 olur. Bu aralar düşük zaten.

Merhaba, RTX 3080 2 adet rig sistem ayda ne kadar net kazanç getirir? 50k bütceye 3070x3 mü mantikli ne önerirsiniz, çok bilgim yok yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın.
1 tane RTX 3080lhr 73-75mh/s arası kazım. Uzun uzun hesaplara girmeden ben size sonucu söyleyeyim; aylık yaklaşık olarak bugünün hesabı ile 250 dolar getirecek. Bunun içinden elektrik masrafınızı düşmeniz lazım, yeni fiyatlarla tam ne kadara tekabül ettiğini hesaplamadım ama en sonunda 200 dolardan fazla kalacaktır size.

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama 2 ayrı rig kurmayın, bir rige iki kartı da takın.

1 tane RTX 3080lhr 73-75mh/s arası kazım. Uzun uzun hesaplara girmeden ben size sonucu söyleyeyim; aylık yaklaşık olarak bugünün hesabı ile 250 dolar getirecek. Bunun içinden elektrik masrafınızı düşmeniz lazım, yeni fiyatlarla tam ne kadara tekabül ettiğini hesaplamadım ama en sonunda 200 dolardan fazla kalacaktır size.

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama 2 ayrı rig kurmayın, bir rige iki kartı da takın.
Cevap için teşekkür ediyorum. Sormak istediğim tam olarak şu. 2 tane 3080 mi bağlamak mantıklı yoksa, iki ayrı pc de çalıştırmak mı daha kazançlı? Bu verdiğiniz 200 dolar tek kartmı? Tekse ikisi 400 dolar mıdır? Lhr olanın performansı düşük sanırım, ben mining için kullanacağımdan diğer versiyonu bulmaya çalışırım. Birde 24 saat çalışmalı mı yoksa arada kapatmak mı iyi olur?

Cevap için teşekkür ediyorum. Sormak istediğim tam olarak şu. 2 tane 3080 mi bağlamak mantıklı yoksa, iki ayrı pc de çalıştırmak mı daha kazançlı? Bu verdiğiniz 200 dolar tek kartmı? Tekse ikisi 400 dolar mıdır? Lhr olanın performansı düşük sanırım, ben mining için kullanacağımdan diğer versiyonu bulmaya çalışırım. Birde 24 saat çalışmalı mı yoksa arada kapatmak mı iyi olur?
-24 saat çalışabilir, kapatmanıza gerek yok.
-Toplam 200dolar(minimum) size kalan para.
-LHR olmayanı bulamazsınız sıfır olarak, ikinci el bulacaklarınızın da fiyatı yüksek olur. Lhr de yavaş yavaş kırılıyor, şu an %74 civarlarında.
-Bir tane PC üzerinde ikisini de çalıştırmanız mantıklı, iki PC olması tamamen kaynak israfı.

Bulma imkanınız var ise 1660 Super ve 1660Ti en iyi mining kartlar bana göre. 50K'ya hem alttakım hem 6 adet 1660 Super bulunabilir iyi araştırma yapılırsa. 6 kart 186 MH/s kazım değeri verir ETH madenciliği yaparsanız. Kazançlar tabi ki çok değişecektir fakat aralığı 12$-20$ günlük şekilde tahmin edebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı