50 bin TL sistem önerisi

Ekran kartı üst seviye evet o sistemde bu en düşük performanslı 9070xt lerden biri
750w psu ile alınabilir fakat pckolikte sistem daha mantıklı.
Pckolikteki sistemin diğerine olan farkı nedir acaba? Karar verdim 9070 XT alacağım. fiyatta da 57-58k bandına kadar cikabileceğim.

2. atılan linkte arkadaşın dedigi gibi b650 ye ve 32gb rame geçtim. Birde kingstonun renegade 2 tb ssd sini seçtim. Kasada da MSI Mag olani seçtim. Bu özellestirmeler ile 58K fiyat oldu tam olarak.

Pckolik sisteminde ise, anakartı MSI PRO b650m-e ye, ekran kartini 9070 XT ye, Rami Kingston 32 gba, SSD yi ise kingston nv3 2 tb a, son olarakra rampage 2x120mm hava sogutma ekledim o da 58K oldu.

Son olarak bu dediklerime göre hangisi daha mantikli oldu acaba? Açıklayabilir misiniz rica etsem, biraz uzatmış olabilirim gerçekten cok minimal bilgilere sahibim inçe ayrıntılarda kusura bakmayın.

PcKolik'teki sistemin diğerine olan farkı nedir acaba? Karar verdim 9070 XT alacağım. Fiyatta da 57-58k bandına kadar cikabileceğim.

2. atılan linkte arkadaşın dedigi gibi B650'ye ve 32 GB RAM'e geçtim. Bir de Kingston'un Renegade 2 TB SSD'sini seçtim. Kasada da MSI MAG olani seçtim. Bu özellestirmeler ile 58k fiyat oldu tam olarak.

PcKolik sisteminde ise, anakartı MSI Pro B650M-E'ye, ekran kartini 9070 XT'ye, RAM'i Kingston 32 GBA, SSD'yi ise Kingston NV3 2 TB'a, son olarakra Rampage 2x120mm hava sogutma ekledim o da 58k oldu.

Son olarak bu dediklerime göre hangisi daha mantikli oldu acaba? Açıklayabilir misiniz rica etsem, biraz uzatmış olabilirim gerçekten cok minimal bilgilere sahibim inçe ayrıntılarda kusura bakmayın.

Renegade 2TB pahalı bir SSD ben 9600X 9070XT Gigabyte B650 Gaming AX anakart MSI kasa 2x16 RAM yaptım 58 civarına geldi.

Renegade 2TB pahalı bir SSD ben 9600X 9070XT Gigabyte B650 Gaming AX anakart MSI kasa 2x16 RAM yaptım 58 civarına geldi.

Anladım sen İslemciyi yükseltmeyi seçmişsin ben SSD'yi yukseltmiştim. 7500F ve 9600X arasinda çok bir fark var mı bilemedim.

Anladım sen İslemciyi yükseltmeyi seçmişsin ben SSD'yi yukseltmiştim. 7500F ve 9600X arasinda çok bir fark var mı bilemedim.
Ben genelde cok fazla islemci gerektiren isler yapmadigim ve oyunlar oynamadigim icin ssd hizini ve kapasitesini islemci yukseltmekten daha mantikli görmüştüm

Ben genelde cok fazla islemci gerektiren isler yapmadigim ve oyunlar oynamadigim icin ssd hizini ve kapasitesini islemci yukseltmekten daha mantikli görmüştüm
Sadece işlemci değil, anakartta baya iyi 12+2+2 faz ve soğutması da güzel. 1tb ssd işinizi bir süre görür ileride indirimde bir ssd denk getirip alırsınız öyle daha iyi olur.

Anladım sen islemciyi yükseltmeyi seçmişsin ben SSD'yi yukseltmiştim. 7500F ve 9600X arasinda çok bir fark var mı bilemedim.

Ben genelde cok fazla islemci gerektiren isler yapmadigim ve oyunlar oynamadigim icin SSD hizini ve kapasitesini islemci yukseltmekten daha mantikli görmüştüm.

O zaman anakartı kesin Eagle AX yükseltin işlemci veya SSD kısmına siz karar verin 2K da dediğiniz gibi oyunlarda 7600 ve 9600X 10-15FPS fark eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı