1BeyEfend1
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Yaz için bir sistem toplamayı düşünüyorum. AAA oyun çok oynayan birisi değilim daha çok strateji ve FPS oyunları oynuyorum. Ama üniversitede oyun tasarımına yönelmek istiyorum o yüzden daha çok render alacağım sanırım başlıkta belirttiğim bütçeye yakın bir PC toplamayı düşünüyorum. Taksit seçeneklerinden dolayı Amazon'dan parça parça almayı düşünüyorum fakat konuya çok hakim değilim. Amazon'dan bu parçaları alsam garanti durumu ve iade süreci nasıl olur?
Kafamda ekran kartı RTX 5070 işlemci Ryzen 5 7600 anakart B650 diğer parçaları da bunlara uygun bir şey düşünüyorum ama daha iyi veya benim işime daha çok yarayacak bir önerisi olan var mı? Şu anki bilgisayarımda GT 630 ve i5 520M var yani ne alırsam alayım bana çok uçuk performans farkı olacak. Acaba bu kadar para harcamadan daha giriş seviyesine yakın bir sistem toplasam da işimi görür mü?
Kafamda ekran kartı RTX 5070 işlemci Ryzen 5 7600 anakart B650 diğer parçaları da bunlara uygun bir şey düşünüyorum ama daha iyi veya benim işime daha çok yarayacak bir önerisi olan var mı? Şu anki bilgisayarımda GT 630 ve i5 520M var yani ne alırsam alayım bana çok uçuk performans farkı olacak. Acaba bu kadar para harcamadan daha giriş seviyesine yakın bir sistem toplasam da işimi görür mü?