50 bin TL yayın için monitör dahil sistem önerisi

Artvinli_birisi

Femtopat
Daha fazla  
50 bin TL bütçeye yayın açabilecegim bir PC. Dizmek istiyorum, yardımcı olur musunuz? Sadece kasa ve monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın açmak için NVIDIA daha iyi olur.

RAM 32 SSD 1 TB yapın.

50 bin TL bütçeye yayın açabilecegim bir PC. Dizmek istiyorum, yardımcı olur musunuz? Sadece kasa ve monitör.

50kya hazır kasa almanızı önermiyorum, fakat isteğiniz dışına çıkmadan şu kasayı önerebilirim.
Benchmark testleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun ve yayın için RTX 4070 işinizi kolayca halledebilir.
Monitör kısmını atlamışım hocam kusuruma bakmayın.
Hepsi 53K.

Son düzenleme:
50kya hazır kasa almanızı önermiyorum, fakat isteğiniz dışına çıkmadan şu kasayı önerebilirim.
Benchmark testleri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun ve yayın için RTX 4070 işinizi kolayca halledebilir.

50 bin “monitör dahil” bütçem var diyor 48 bine sistem öneriyorsunuz. Hem de DDR4? Çok daha ucuza daha iyisini attım zaten.

Monitör kısmını atlamışım hocam kusura bakmayın. Haklısınız fakat Galax ekran kartını gördüğüm için düzenleme yapayım dedim.

Galax sağlam markadır. 48 k ya 7900 GRE sistem bile toplanır. 48 k ya DDR4 sistem kötü olur maalesef.

Şu dönemde çoğunlukla hazır sistemler daha uyguna geliyor istisna olsa da. Attığım sistemin fiyatı şu an gayet iyi.

Hocam selam aylardır sistem arıyorum. DDR4 ve DDR5 arasında gidip geliyorum bütçem kasa için 40k sunrise 4070 sistem alınır mı? Cidden çok gördüm de. Son olarak DDR5 sistemler de herhangi bir sorun mevcut mu? Ona göre alacağım.

Hocam selam aylardır sistem arıyorum. DDR4 ve DDR5 arasında gidip geliyorum bütçem kasa için 40k sunrise 4070 sistem alınır mı? Cidden çok gördüm de. Son olarak DDR5 sistemler de herhangi bir sorun mevcut mu? Ona göre alacağım.

Kasada işlemci olarak ne bulunuyor?
DDR 5 sistem ileriye yönelik daha iyi ve daha hızlı.
Sorun çıkıp çıkmayacağı ise alacağınız anakart ve RAM'in uyumluluğuna göre kalitesine göre değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı