En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ELITE-5700X3D oyuncu bilgisayarı ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER 12G ekran kartı ve AMD Ryzen 7 5700X3D işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Benchmark testleri:
Oyun ve yayın için RTX 4070 işinizi kolayca halledebilir.
Monitör kısmını atlamışım hocam kusuruma bakmayın.
ELITE-5700X3D oyuncu bilgisayarı ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER 12G ekran kartı ve AMD Ryzen 7 5700X3D işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Benchmark testleri:
Oyun ve yayın için RTX 4070 işinizi kolayca halledebilir.
Hocam selam aylardır sistem arıyorum. DDR4 ve DDR5 arasında gidip geliyorum bütçem kasa için 40k sunrise 4070 sistem alınır mı? Cidden çok gördüm de. Son olarak DDR5 sistemler de herhangi bir sorun mevcut mu? Ona göre alacağım.
Hocam selam aylardır sistem arıyorum. DDR4 ve DDR5 arasında gidip geliyorum bütçem kasa için 40k sunrise 4070 sistem alınır mı? Cidden çok gördüm de. Son olarak DDR5 sistemler de herhangi bir sorun mevcut mu? Ona göre alacağım.
Kasada işlemci olarak ne bulunuyor?
DDR 5 sistem ileriye yönelik daha iyi ve daha hızlı.
Sorun çıkıp çıkmayacağı ise alacağınız anakart ve RAM'in uyumluluğuna göre kalitesine göre değişebilir.