Sınır belirlemem gerektiği için 50k dedim, daha düşük olursa daha iyi olacaktır. Bilgisayarda oyun oynanacağını pek sanmıyorum belki ufak tefek oyunlar oynanır. Windows'ya da MacBook olması mühim değil. Attığınız laptopların hepsini inceleyeceğim. Önceliğim hafif olması, soğuk çalışması ve batarya ömrü. Ayrıca önerdiğiniz laptopların öne çıkan yönlerini ekleyebilirseniz çok müteşekkir olurum. Herkese iyi sosyaller
@484334 @Ruindry
Bu konuda net bir şey söyleyemem maalesef bölümü tam olarak bilmediğim için. Genel olarak yazılım için kullanılacak.Hangi yazılım programlarını kullanacaksınız?
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.MacBook alıp geçmek en mantıklısı;
Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
M3 Air ile yük altında benzer performansı veriyor. Hem 16 GB RAM hem de 512 GB SSD mevcut. Bütçe artarsa eğer Pro kasa veya buna yönelmek mantıklı olur:
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Windows isterseniz;
Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD379W Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD379W Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD379W Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" Notebook özelliklerini incele, 48.699,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Muazzam bir modeldir bu da.
Bu konuda net bir şey söyleyemem maalesef bölümü tam olarak bilmediğim için. Genel olarak yazılım için kullanılacak.
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.@Astiva Zenbook 32GB verisyonu geldi daha uyguna hocam.
Windows tarafında daha da uyguna isterseniz. Bunun paneli dokunmatik.
Huawei MateBook 14 2024 Ultra 5 125H 16 GB 512 GB SSD Arc Graphics 14.2" Uzay Grisi 2.8K Dokunmatik Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei MateBook 14 2024 Ultra 5 125H 16 GB 512 GB SSD Arc Graphics 14.2" Uzay Grisi 2.8K Dokunmatik Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei MateBook 14 2024 Ultra 5 125H 16 GB 512 GB SSD Arc Graphics 14.2" Uzay Grisi 2.8K Dokunmatik Notebook özelliklerini incele...www.akakce.com
MacBook alıp geçmek en mantıklısı;
M3 Air ile yük altında benzer performansı veriyor. Hem 16 GB RAM hem de 512 GB SSD mevcut. Bütçe artarsa eğer Pro kasa veya buna yönelmek mantıklı olur:
Windows isterseniz;
Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD379W Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD379W Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD379W Ultra 7 155H 16 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" Notebook özelliklerini incele, 48.699,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Muazzam bir modeldir bu da