50 bin TL yazılım için laptop önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Sınır belirlemem gerektiği için 50k dedim, daha düşük olursa daha iyi olacaktır. Bilgisayarda oyun oynanacağını pek sanmıyorum belki ufak tefek oyunlar oynanır. Windows ya da MacBook olması mühim değil. Attığınız laptopların hepsini inceleyeceğim. Önceliğim hafif olması, soğuk çalışması ve batarya ömrü. Ayrıca önerdiğiniz laptopların öne çıkan yönlerini ekleyebilirseniz çok müteşekkir olurum. Herkese iyi sosyaller :)

@484334 @Ruindry

Oyun oynamayacaksanız MacBook size göre daha uygun ama MacBook tarafını bilmediğim için öneri yapamayacağım.

Sınır belirlemem gerektiği için 50k dedim, daha düşük olursa daha iyi olacaktır. Bilgisayarda oyun oynanacağını pek sanmıyorum belki ufak tefek oyunlar oynanır. Windows'ya da MacBook olması mühim değil. Attığınız laptopların hepsini inceleyeceğim. Önceliğim hafif olması, soğuk çalışması ve batarya ömrü. Ayrıca önerdiğiniz laptopların öne çıkan yönlerini ekleyebilirseniz çok müteşekkir olurum. Herkese iyi sosyaller :)

@484334 @Ruindry

Hangi yazılım programlarını kullanacaksınız?

MacBook alıp geçmek en mantıklısı;

M3 Air ile yük altında benzer performansı veriyor. Hem 16 GB RAM hem de 512 GB SSD mevcut. Bütçe artarsa eğer Pro kasa veya buna yönelmek mantıklı olur:

Windows isterseniz;

Muazzam bir modeldir bu da.

Hangi yazılım programlarını kullanacaksınız?
Bu konuda net bir şey söyleyemem maalesef bölümü tam olarak bilmediğim için. Genel olarak yazılım için kullanılacak.

M3 Air ile yük altında benzer performansı veriyor. Hem 16 GB RAM hem de 512 GB SSD mevcut. Bütçe artarsa eğer Pro kasa veya buna yönelmek mantıklı olur:

Windows isterseniz;

Muazzam bir modeldir bu da.
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için.

Bu konuda net bir şey söyleyemem maalesef bölümü tam olarak bilmediğim için. Genel olarak yazılım için kullanılacak.

Eğer mobil uygulama falan yapmak istiyorsanız iOS tarafında Apple kullanmak zorundasınız ama diğer programlama dillerinde Windows ile macOS fark yaratcağını düşünmüyorum.

@Astiva Zenbook 32GB verisyonu geldi daha uyguna hocam.

Windows tarafında daha da uyguna isterseniz. Bunun paneli dokunmatik.

@Astiva Zenbook 32GB verisyonu geldi daha uyguna hocam.

Windows tarafında daha da uyguna isterseniz. Bunun paneli dokunmatik.

Windows isterseniz;

Muazzam bir modeldir bu da

Merhaba Intel Arc ne kadar süre yeterli olur sizce? Bilmediğim için soruyorum. Bir de bu mühendis misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı