50 Bin TL'ye 2K'da üzmeyecek sistem önerisi

RX 9060 XT sistemi diyorsan yapıştır geç diyebilirim uygun fiyat 35-36 normalde.

Şu konuda yazılan özelleştirmeler falan iyi olur.

Yok hocam 9060XT değil 5070'li sistem linki düzelttim.

Hocam meşguldum aktif olamadım ne yaptınız?

Şimdilik bekliyorum hocam. Daha PC'yi bugün sattığım için acele etmeye korkuyorum açıkçası. Şimdi sattığım adam vazgeçer vs. diye biraz temkinli yakşalmaya karar verdim. 1 hafta 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum şimdilik. Ayın 22'sinde üniversitelerde açılacağı için oyalanırım diye düşündüm. Tabii çok avantajlı bir şey yakalarsam yapıştıracağım. Bir de o sürede elimden geldiği kadar bütçemi artırmaya çalışacağım.

Şimdilik bekliyorum hocam. Daha PC'yi bugün sattığım için acele etmeye korkuyorum açıkçası. Şimdi sattığım adam vazgeçer vs. diye biraz temkinli yakşalmaya karar verdim. 1 hafta 10 gün kadar beklemeyi düşünüyorum şimdilik. Ayın 22'sinde üniversitelerde açılacağı için oyalanırım diye düşündüm. Tabii çok avantajlı bir şey yakalarsam yapıştıracağım.

Tamamdır hocam en mantıklısı öyle olur aceleye gelince iş sıkıntı olabilir sonra dediğiniz gibi.

Tamamdır hocam en mantıklısı öyle olur aceleye gelince iş sıkıntı olabilir sonra dediğiniz gibi.

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bir de bu YT de PC hocası, Donanım Arşivi vb. kanallar sürekli sistem çıkarıyordu artık çok çıkarılmıyor sanırım doğru muyum? Çünkü onları da bekleyeyim diyorum.

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bir de bu YT de PC hocası, Donanım Arşivi vb. kanallar sürekli sistem çıkarıyordu artık çok çıkarılmıyor sanırım doğru muyum? Çünkü onları da bekleyeyim diyorum.

Hocam ara sıra çıkarıyorlar yine ama eskisi kadar F/P sistemler yok maalesef. Genellikle F/P sistem olursa forumda indirim köşesi kısmına düşer. Bazen Vatan Bilgisayar bile uyguna sistem yapıyor. İyi takip etmek lazım.

Hocam ara sıra çıkarıyorlar yine ama eskisi kadar F/P sistemler yok maalesef. Genellikle F/P sistem olursa forumda indirim köşesi kısmına düşer. Bazen Vatan Bilgisayar bile uyguna sistem yapıyor. İyi takip etmek lazım.

Vatan da şu an da da indirim var 41K'ya Web'e özel 5070 sistem var ama mecbur anakartı yükseltmek, SSD 1TB yapmak ve kasayı değişmek gerekiyor bu şekilde de 48-49K'ya çıkıyor. Bir de sanırım fiyat artınca Web'de özel fırsat kalkıyor anlayamadım.

Vatan da şu an da da indirim var 41K'ya Web'e özel 5070 sistem var ama mecbur anakartı yükseltmek, SSD 1TB yapmak ve kasayı değişmek gerekiyor bu şekilde de 48-49K'ya çıkıyor. Bir de sanırım fiyat artınca Web'de özel fırsat kalkıyor anlayamadım.

Garip bir durum hocam. Onu bende çözemedim. Üyeliğim yok ödeme kısmına geçirmiyor ama sepette direkt fiyat inmeliydi sanırsam.

Garip bir durum hocam. Onu bende çözemedim. Üyeliğim yok ödeme kısmına geçirmiyor ama sepette direkt fiyat inmeliydi sanırsam.

Anlamadım vallahi hocam. Bu sistem sizce nasıl?

Anakartı B650M-B yapınca, SSD ise Kingston 1TB yapınca bir de Segotep 120mm hava soğutucu takınca fiyatı 45K'ya geliyor. Sizce alınır mı? Hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı