A ahmetagzkr Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #11 missy5566 dedi: Değil 5060 8gb sadece sayıya mı bakıyosunuz o fiyata birazdaha zorlansa belki 9060xt 16gb li sistem bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Ya ben anlamıyorum tek orda bildiğim 5060 ekran kartı o iyi diye biliyorum daha iyisini biliyorsanız söyler misiniz rica etsem
missy5566 dedi: Değil 5060 8gb sadece sayıya mı bakıyosunuz o fiyata birazdaha zorlansa belki 9060xt 16gb li sistem bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Ya ben anlamıyorum tek orda bildiğim 5060 ekran kartı o iyi diye biliyorum daha iyisini biliyorsanız söyler misiniz rica etsem
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #12 ahmetagzkr dedi: Ya ben anlamıyorum tek orda bildiğim 5060 ekran kartı o iyi diye biliyorum daha iyisini biliyorsanız söyler misiniz rica etsem Genişletmek için tıkla... 5060 iyi değil hocam 5060 tı iyi onunda 16gb olan modeli iyi bu zamandan sonra 8gb lik ekran kartı alınmaz.
ahmetagzkr dedi: Ya ben anlamıyorum tek orda bildiğim 5060 ekran kartı o iyi diye biliyorum daha iyisini biliyorsanız söyler misiniz rica etsem Genişletmek için tıkla... 5060 iyi değil hocam 5060 tı iyi onunda 16gb olan modeli iyi bu zamandan sonra 8gb lik ekran kartı alınmaz.
A ahmetagzkr Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #13 missy5566 dedi: 5060 iyi değil hocam 5060 tı iyi onunda 16gb olan modeli iyi bu zamandan sonra 8gb lik ekran kartı alınmaz. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam dediğim gibi sadece sayıya bakıyorum ben nzmxmcnxnxncn siz de birseyler onerseniz sistem olarak BenimAdimName dedi: Hocam İtopyada genelde kampanyalar oluyor diye itopyadan öneriyim dedim. Yanlış yaptıysam özür dilerim Genişletmek için tıkla... Özürlük birsey yok hocam estağfurullah siz yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim
missy5566 dedi: 5060 iyi değil hocam 5060 tı iyi onunda 16gb olan modeli iyi bu zamandan sonra 8gb lik ekran kartı alınmaz. Genişletmek için tıkla... Anladim hocam dediğim gibi sadece sayıya bakıyorum ben nzmxmcnxnxncn siz de birseyler onerseniz sistem olarak BenimAdimName dedi: Hocam İtopyada genelde kampanyalar oluyor diye itopyadan öneriyim dedim. Yanlış yaptıysam özür dilerim Genişletmek için tıkla... Özürlük birsey yok hocam estağfurullah siz yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #14 ahmetagzkr dedi: Anladim hocam dediğim gibi sadece sayıya bakıyorum ben nzmxmcnxnxncn siz de birseyler onerseniz sistem olarak Özürlük birsey yok hocam estağfurullah siz yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şimdi hazır sistemlere bakıyorum hoxam bulursam atacağım. ahmetagzkr dedi: Anladim hocam dediğim gibi sadece sayıya bakıyorum ben nzmxmcnxnxncn siz de birseyler onerseniz sistem olarak Özürlük birsey yok hocam estağfurullah siz yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Tam en fazla çıkabileceğiniz bütçe nedir hocam ?
ahmetagzkr dedi: Anladim hocam dediğim gibi sadece sayıya bakıyorum ben nzmxmcnxnxncn siz de birseyler onerseniz sistem olarak Özürlük birsey yok hocam estağfurullah siz yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şimdi hazır sistemlere bakıyorum hoxam bulursam atacağım. ahmetagzkr dedi: Anladim hocam dediğim gibi sadece sayıya bakıyorum ben nzmxmcnxnxncn siz de birseyler onerseniz sistem olarak Özürlük birsey yok hocam estağfurullah siz yardım etmeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Tam en fazla çıkabileceğiniz bütçe nedir hocam ?
A ahmetagzkr Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #15 missy5566 dedi: Şimdi hazır sistemlere bakıyorum hoxam bulursam atacağım. Tam en fazla çıkabileceğiniz bütçe nedir hocam ? Genişletmek için tıkla... 50k diye düşünüyorum ama hani 2 3bin daha eklerim değecek bir sistem olursa
missy5566 dedi: Şimdi hazır sistemlere bakıyorum hoxam bulursam atacağım. Tam en fazla çıkabileceğiniz bütçe nedir hocam ? Genişletmek için tıkla... 50k diye düşünüyorum ama hani 2 3bin daha eklerim değecek bir sistem olursa
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #16 ahmetagzkr dedi: 50k diye düşünüyorum ama hani 2 3bin daha eklerim değecek bir sistem olursa Genişletmek için tıkla... Monitör dahilmi hocam ?
ahmetagzkr dedi: 50k diye düşünüyorum ama hani 2 3bin daha eklerim değecek bir sistem olursa Genişletmek için tıkla... Monitör dahilmi hocam ?
A ahmetagzkr Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #17 missy5566 dedi: Monitör dahilmi hocam ? Genişletmek için tıkla... Evett
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #18 ahmetagzkr dedi: Evett Genişletmek için tıkla... Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. missy5566 dedi: Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar fln dahil değil ama değilmi ?
ahmetagzkr dedi: Evett Genişletmek için tıkla... Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. missy5566 dedi: Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar fln dahil değil ama değilmi ?
A ahmetagzkr Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #19 missy5566 dedi: Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kanka hic öyle düşünmedim hep ikisini bir düşündüm hani birde monitör fiyatları ne durumda bilmiyorum kusura bakmayın missy5566 dedi: Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. Ekipmanlar fln dahil değil ama değilmi ? Genişletmek için tıkla... Yok yok sadece kasa ve monitor
missy5566 dedi: Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kanka hic öyle düşünmedim hep ikisini bir düşündüm hani birde monitör fiyatları ne durumda bilmiyorum kusura bakmayın missy5566 dedi: Hocam monitör hariç ne kadar bütçe ayırabilirsiniz. Ekipmanlar fln dahil değil ama değilmi ? Genişletmek için tıkla... Yok yok sadece kasa ve monitor
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #20 https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html monitör olarak şunu bir değerlendirin derim hocam. Ama birazdaha araştırmanızı öneririm monitör için Ve kasa için taksit çok önemlimi hocam.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html monitör olarak şunu bir değerlendirin derim hocam. Ama birazdaha araştırmanızı öneririm monitör için Ve kasa için taksit çok önemlimi hocam.