50 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
50.000 tl
Hemen yazıyorum.

Aşağıda attığım sistemin toplam fiyatı yaklaşık olarak 45 bin TL yapıyor, kalan 5 bin TL'lik bütçeyle veya bütçeyi biraz daha aşarak monitör de alınabilir. Ben monitör piyasasına hakim olmadığım için öneremeyeceğim, onun için ayrı konu açabilirsiniz hakkınız varsa.

Ekran Kartı: RX 9060 XT 16 GB
İşlemci: R5 7500F
Anakart: MSI Pro B650M-P
RAM: XPG Lancer Blade RGB 16 GB (2 tane alınacak)
SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB M.2 SSD
Kasa + PSU: XPG Valor Mesh + XPG Kyber 750W Gold
İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB
Hocam iki şey sorcam bilmediğim için
1. Kasayı değiştirsek bir sorun olur mu hani daha çok akvaryum kasa gibi bir şey olsa
2. Sogutma olarak sıvı soğutma kullansak sizce çok mu pahalı olur veya gereksiz mi kalır

Hemen yazıyorum.

Aşağıda attığım sistemin toplam fiyatı yaklaşık olarak 45 bin TL yapıyor, kalan 5 bin TL'lik bütçeyle veya bütçeyi biraz daha aşarak monitör de alınabilir. Ben monitör piyasasına hakim olmadığım için öneremeyeceğim, onun için ayrı konu açabilirsiniz hakkınız varsa.

Ekran kartı: RX 9060 XT 16 GB.
İşlemci: R5 7500F.
Anakart: MSI Pro B650M-P
RAM: XPG Lancer Blade RGB 16 GB (2 tane alınacak)
SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB M.2 SSD.
Kasa + PSU: XPG Valor mesh + XPG Kyber 750W Gold.
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB.

Hocam iyi de CL48 RAM iyi değil bir de burası 37k ediyor hocam arkadaşın bütçesinde RTX 5060 Ti 16 GB hazır sistemler geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafam çok karıştı ustalar xnzjzmcnxnzjxjx herkes diğerinin sistemine daha iyisi var diyor
Hocam iyi de CL48 RAM iyi değil bir de burası 37k ediyor hocam arkadaşın bütçesinde RTX 5060 Ti 16 GB hazır sistemler geliyor.
hocam yiide CL48 ram iyi değil birde burası 37K ediyor hocam arakdaşın bütçesinde RTX 5060 TI 16gb hazır sistemler geliyor.afa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı