Taksit olmayacaksa şu sistemi şu özelleştirmelerle bakın derim bu fiyata zorlasak 5070'li bir sistem çıkar belki ama ben bir bakacağım 5070'li sistemlere.
İşlemci soğutucu 899TL ile Assassin X 120.
Anakartı ASUS Prime B650M-R.
RAM'leri Lexar Thor 32 GB.
SSD Kingston 1TB.
Yaparak bakın derim toplam 46k oluyor monitörle beraber 54K oluyor şimdi bir de 46k civarına 5070'li sistem bakacağım hocam.
Taksit olmayacaksa şu sistemi şu özelleştirmelerle bakın derim bu fiyata zorlasak 5070'li bir sistem çıkar belki ama ben bir bakacağım 5070'li sistemlere.
İşlemci soğutucu 899TL ile Assassin X 120.
Anakartı ASUS Prime B650M-R.
RAM'leri Lexar Thor 32 GB.
SSD Kingston 1TB.
Yaparak bakın derim toplam 46k oluyor monitörle beraber 54K oluyor şimdi bir de 46k civarına 5070'li sistem bakacağım hocam.
Bu bütçelerde (giriş-orta) beyaz bileşen pek fazla yok, o yüzden ben kaliteden ödün vermemek ve bütçeyi har vurup harman savurmamak adına siyah bir sistem toplayacağım. Uygun mu?
Bu bütçelerde (giriş-orta) beyaz bileşen pek fazla yok, o yüzden ben kaliteden ödün vermemek ve bütçeyi har vurup harman savurmamak adına siyah bir sistem toplayacağım. Uygun mu?
Aşağıda attığım sistemin toplam fiyatı yaklaşık olarak 45 bin TL yapıyor, kalan 5 bin TL'lik bütçeyle veya bütçeyi biraz daha aşarak monitör de alınabilir. Ben monitör piyasasına hakim olmadığım için öneremeyeceğim, onun için ayrı konu açabilirsiniz hakkınız varsa.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!