50 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
50.000 tl
Taksit olmayacaksa şu sistemi şu özelleştirmelerle bakın derim bu fiyata zorlasak 5070'li bir sistem çıkar belki ama ben bir bakacağım 5070'li sistemlere.

İşlemci soğutucu 899TL ile Assassin X 120.

Anakartı ASUS Prime B650M-R.

RAM'leri Lexar Thor 32 GB.

SSD Kingston 1TB.

Yaparak bakın derim toplam 46k oluyor monitörle beraber 54K oluyor şimdi bir de 46k civarına 5070'li sistem bakacağım hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz onu da bir yapin sonra siz olsanız hangisini secerdiniz onu söyleyin ben çünkü yazdıklarınızdan pek birseu anlamadım da
Kusura bakmayin

Hocam 46k civarına 5070'li güzel bir sistem bulamadım, siz benim yaptığım özelleştirmelerle yukarıda attığım sisteme bakın.

Hocam siz onu da bir yapin sonra siz olsanız hangisini secerdiniz onu söyleyin ben çünkü yazdıklarınızdan pek birseu anlamadım da
Kusura bakmayin

Hocam anlaşılmayacak bir şey yok, şöyle sistemde istediğiniz bazı parçaları özelleştirebilirsiniz o dediğim parçaları seçin.

Tamamdır hocam da bu sisteme 10 uzeri kac diyebiliriz mesela birde 5070 yerine 4080 falan olamaz mi 5070 çok çok mu daha iyi

Uygundur hocam önceliğim kalite zaten beyaz sistem hayalim benim zamanla da olur o öncelik kalite.

Hocam eğer sistem yazdiysaniz burada görünmüyor yazdığınız sistem haberiniz olsun.

Bu bütçelerde (giriş-orta) beyaz bileşen pek fazla yok, o yüzden ben kaliteden ödün vermemek ve bütçeyi har vurup harman savurmamak adına siyah bir sistem toplayacağım. Uygun mu?

Uygundur hocam önceliğim kalite zaten beyaz sistem hayalim benim zamanla da olur o öncelik siyah sistem.

Tekrar yazarsanız memnun olurum yani.

Hemen yazıyorum.

Aşağıda attığım sistemin toplam fiyatı yaklaşık olarak 45 bin TL yapıyor, kalan 5 bin TL'lik bütçeyle veya bütçeyi biraz daha aşarak monitör de alınabilir. Ben monitör piyasasına hakim olmadığım için öneremeyeceğim, onun için ayrı konu açabilirsiniz hakkınız varsa.

Ekran Kartı: RX 9060 XT 16 GB
İşlemci: R5 7500F
Anakart: MSI Pro B650M-P
RAM: XPG Lancer Blade 16 GB (2 tane alınacak)
SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB M.2 SSD
Kasa + PSU: XPG Valor Mesh + XPG Kyber 750W Gold
İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…