50 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
50.000 tl
Hocam iki şey sorcam bilmediğim için
1. Kasayı değiştirsek bir sorun olur mu hani daha çok akvaryum kasa gibi bir şey olsa
2. Sogutma olarak sıvı soğutma kullansak sizce çok mu pahalı olur veya gereksiz mi kalır

Hocam iyi de CL48 RAM iyi değil bir de burası 37k ediyor hocam arkadaşın bütçesinde RTX 5060 Ti 16 GB hazır sistemler geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafam çok karıştı ustalar xnzjzmcnxnzjxjx herkes diğerinin sistemine daha iyisi var diyor
Hocam iyi de CL48 RAM iyi değil bir de burası 37k ediyor hocam arkadaşın bütçesinde RTX 5060 Ti 16 GB hazır sistemler geliyor.
hocam yiide CL48 ram iyi değil birde burası 37K ediyor hocam arakdaşın bütçesinde RTX 5060 TI 16gb hazır sistemler geliyor.afa

Kısacası Hocam bütçeniz varsa benim attığımı alın eğer yoksa arkadaşın attığını alın.

Kısacası Hocam bütçeniz varsa benim attığımı alın eğer yoksa arkadaşın attığını alın.
Hocam butcem 50k var daha iyiyse eğer iyisini almak varken neden düşük perf olanı alayım ama iste ben bilmiyorum hangisi daha iyidir

Bebim attığım daha iyi hocam nvdia amd den önde teknoloji olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…