Masaüstü tercih etmenizi tavsiye ederim. Örnek olsun diye bir sistem paylaşıyorum. Amacınız sadece oyun oynamaksa bu;
İş içinse Intel modellerine de bakabilirsiniz. Render performansı gibi önemli durumlar söz konusu olabilir.![]()
MIRANA-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4070TISUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Kendine ait bir çalışma ortamin varsa masaüstü tercih etmelisin. Notebook la da alıp kucağında bir FPS oynaman zordur. Yine düz bir zemine koyup oraya iyice yerleşmek, mouse a yer açmak, ekstra klavye kullanmak da gerekebilir. Monitöre yakından bakayim dersen o da sorun olur vs.
Muazzam bir işlemci değil. Ama 4-5 sene işini görür. Yanımda arkadaş 5500 kullanıyor. 5500 tavsiye etmiyorum yanlış olmasın. Kötü bir kart değil. Bir defa İntel' e göre fiyatı uygun, İntel' e göre oyun oynamak için alınan en çok işlemci modeli. Epey puanları İntel' e göre yüksek. Bu bir kıstas olmasın. Eski AMD kötü işlemcilerinden kurtulduk artık.İlk amacım oyun olacak
Evet çalışma ortmamım var şu anlık tercihim masaüstü
AMD sıkıntı yaratır diyorlar siz ne düşünüyorsunuz. Intel her nesil soket değiştitriyor sanırsam öyle bir durum AMD de var mi?
Masaüstü tercih etmenizi tavsiye ederim. Örnek olsun diye bir sistem paylaşıyorum. Amacınız sadece oyun oynamaksa bu;
İş içinse Intel modellerine de bakabilirsiniz. Render performansı gibi önemli durumlar söz konusu olabilir.![]()
MIRANA-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 9800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MIRANA-4070TISUPER Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER 16GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bütçe 50k biraz araştırma yaptım 4070 Super olan kasalar var. Laptop da 4070 var ama taşınabilir olup 4070 olması mı yoksa kasa olup 4070 Super olması mı karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.