50 bin TL'ye iPhone önerisi

Hocam 14 ile 13 arasında evet pek fark yokmuş ama daha iyi pil ömrü ve uzun süreli kullanım için 14 diyorlar 13 almak daha mı mantıklı?

2 GB RAM fazlalığını belki ileride görürüz. Pil ömrü bir çıt daha iyi ama Apple'ın sitesindeki resmi fiyatlara göre 8K fiyat farkı var. Aynı işlemciyi kullanıyorlar. Apple'da ömrü işlemci belirler yani güncelleme destekleri aynı anda kesilecek ama 2 sene sonra belki 2 GB RAM fazlalığı fark gösterir ama zannetmiyorum daha önceki IOS'lerin RAM ihtiyacını düşündüğümüzde.

Çentik. Dynamic Island daha iyi. iPhone 15'in yongası daha iyi. Kamerada da daha iyi. Ben olsaydım düşünmeden 15 alırdım bu durumda.

15'e yöneleceğim o zaman zamlanmazsa her an zam geliyor. Teşekkür ederim hocam

2 GB RAM fazlalığını belki ileride görürüz. Pil ömrü bir çıt daha iyi ama Apple'ın sitesindeki resmi fiyatlara göre 8K fiyat farkı var. Aynı işlemciyi kullanıyorlar. Apple'da ömrü işlemci belirler yani güncelleme destekleri aynı anda kesilecek ama 2 sene sonra belki 2 GB RAM fazlalığı fark gösterir ama zannetmiyorum daha önceki IOS'lerin RAM ihtiyacını düşündüğümüzde.

Anladım bariz bir fark yok sadece 2 GB fark var çok da önemli olduğunu düşünmüyorum bende hocam sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı