50 bin TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Sengoku

Zeptopat
Daha fazla  
Hazır sistem almayı düşünüyorum. 40-50k bütçem var. Kendim elle toplayinca daha pahalı oluyor. Ama hazır sistemlerde PSU ve kasa beni korkutuyor (Frisby / Bronze PSU, vs.). 10-15k daha koyup daha güvenilir, içimin attığı bir sistemi elimle dizmek mi daha mantıklı yoksa hazır sistemler güvenilir mi?
(15k daha koymak için bir ay daha çalışmam gerek:((

Dostum Soğutucu+ SSD yükseltmesi ile alabilirsin bi düşün derim. Mevcut PSU da yeterli merak etme.

Dostum soğutucu+ SSD yükseltmesi ile alabilirsin bir düşün derim. Mevcut PSU da yeterli merak etme.

Bu sistemdeki özelliştirme kısmındaki SSD'lerden tercih etme ayrı bir tane Kioxia SSD al daha karlı ve iyi bir SSD seçimi olur.

Hazır sistemi özelleştirebiliyorsun bazı sitelerde arkadaşlar öneri sistem atar sonra sende gidip kasasını ve güç kaynağını sana uygun şekilde sipariş verirsin.
İtopya veya incehesaptan sipariş etmeyi düşünüyorum oralarda hiç önerilen kasa yok özelleştirmede bile

Bu sistemdeki özelliştirme kısmındaki SSD'lerden tercih etme ayrı bir tane Kioxia SSD al daha karlı ve iyi bir SSD seçimi olur.
Ekran kartı markalarıda kafamı karıştırıyor mesela bak şimdi bakınca aklıma geldi asus veya MSI dışında almayı düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum

İtopya veya İncehesap'tan sipariş etmeyi düşünüyorum oralarda hiç önerilen kasa yok özelleştirmede bile.

Ekran kartı markaları da kafamı karıştırıyor mesela bak şimdi bakınca aklıma geldi ASUS veya MSI dışında almayı düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum.

Hocam marka önemli değil artık istediğin markadan alıyorsun bir problem çıkmıyor ısı olsun vb seni anlıyorum farklı ekran kartı markaları görünce bir düşünce giriyor ister istemez Colorful marka ekran kartındada ben aynı durumu yaşadım ancak şunu çok rahat söyleyebilirim içiniz rahat olsun.

Ekran kartı markalarıda kafamı karıştırıyor mesela bak şimdi bakınca aklıma geldi asus veya MSI dışında almayı düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum
Sırf Asus-MSI diye 2-3 K fazla para bayılan enayiler var sen onlardan olma kanka. Soğutma konusunda Galax zaten kendini kanıtlamış, FPS farkıda oynasa 2*3 oynar.

Hocam marka önemli değil artık istediğin markadan alıyorsun bir problem çıkmıyor ısı olsun vb seni anlıyorum farklı ekran kartı markaları görünce bir düşünce giriyor ister istemez Colorful marka ekran kartındada ben aynı durumu yaşadım ancak şunu çok rahat söyleyebilirim içiniz rahat olsun.
Kaç yıldır kullaniyosun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı