50 bin TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Sistemi düzenleyerek attım sistemde 32 GB RAM mevcut sepete eklediğinde görebilirsin.
2x16 yerine 1x32 RAM seçerse daha iyi olur, yaklaşık 500 TL daha ucuz: XPG Lancer Black 32GB (1x32GB) 6000MHz CL30 DDR5 Ram (AX5U6000C3032G-CLABK) - Gaming.Gen.TR İleride gerekirse yanına bir tane daha alır. @ReNkLiBuKaLeMuN Soğutucu da alman gerekecek işlemciye. SSD KC3000 yapılırsa çok daha iyi olur. Anakart giriş seviyesi ve ekran kartının modeli kötü. Bu seride düzeltilmiş midir bilmiyorum ama düzeltilmediyse soğutması ve kalitesi kötü. VULCAN-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem bir tık daha iyi.

Bence YouTube'dan hazır sistemleri takip et elbet bulursun. Onu da kendin araştır:)
Çok güzel bir düşünce, bu kafayla forumu kapatmayı da talep edecek misin ?

2x16 yerine 1x32 RAM seçerse daha iyi olur, yaklaşık 500 TL daha ucuz: XPG Lancer Black 32GB (1x32GB) 6000MHz CL30 DDR5 Ram (AX5U6000C3032G-CLABK) - Gaming.Gen.TR ileride gerekirse yanına bir tane daha alır. @ReNkLiBuKaLeMuN soğutucu da alman gerekecek işlemciye. SSD KC3000 yapılırsa çok daha iyi olur. Anakart giriş seviyesi ve ekran kartının modeli kötü. Bu seride düzeltilmiş midir bilmiyorum ama düzeltilmediyse soğutması ve kalitesi kötü. VULCAN-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem bir tık daha iyi.

Çok güzel bir düşünce, bu kafayla forumu kapatmayı da talep edecek misin?

RAM'i tek slot kullanırsa iyi verim alamaz o yüzden çift alması daha iyi SSD konusuna gelince orası biraz ne yapacağına bağlı sadece oyun oynayacaksa bu SSD yeter ama büyük dosya yazma ve taşıma işlemleri yapacaksa KC3000s modelini sisteme eklemesi daha iyi olur ve bu işlemci için A620 anakartı yeterli.

RAM'i tek slot kullanırsa iyi verim alamaz o yüzden çift alması daha iyi SSD konusuna gelince orası biraz ne yapacağına bağlı sadece oyun oynayacaksa bu SSD yeter ama büyük dosya yazma ve taşıma işlemleri yapacaksa KC3000s modelini sisteme eklemesi daha iyi olur ve bu işlemci için A620 anakartı yeterli.
1x16 RAM 2x8 RAM'den daha iyi, bu 32 GB için geçerli mi bilmiyorum. Değilse de geleceğe yönelik olur. SSD ne yapacağına bağlı ama yine de bütçe varken DRAM'siz, değerleri düşük SSD alınmamalı. Anakart da ASUS olsa daha iyi olur, BİOS ve birkaç özellik ile bir tık daha iyi. Benim attığım daha iyi olur. 600 TL daha ucuz hem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı