50 binde CB125'e veya 125F alınır mı?

hd664

Megapat
Daha fazla  
Merhaba 125'lik motor almak istiyorum Raider, RKS, Mondial gibi Çin mallarındansa 50 binde Honda almak veya Ybr'da olabilir daha mantıklı geliyor. Sizce ne tercih etmeliyim?

İlk motorsa sıfır almanı önermem. CB125R güzel F güzel, CBR125 almanı önermem. Sorunsuz Japon varken Çin alınmaz ama temiz Çin varken de ölü Japon mantıksız.
Şu dönemde çinliler için 12 taksit güzel fiyatlar çıkıyor. Ancak japonlarda da 100 binde satılan araçlar görüyorum. 50 binde temiz gözüken almak daha mantıklı geliyor yine de

Raider Çin malı değil Hindistan malı 12.000 kilometre tecrübem oldu yaptığım tek masraf yağ+arka balata değişimi oldu. Söylediğin 2 motor da milattan kalma hiçbir teknolojisi olmayan, pakette kullanılıp ekmeği yenmiş motosikletler ybr, cbf gibi.
Benim sana önerim Drift L veya Raider parçaları ucuz ve çoğu yerde bulunabiliyor ikisini de kullandım ve düşüncem bu şekilde.

Bahsettiğin motorlar 20 binde falan olsa alınabilir. Bende 20 binde mondial superboy 100 var. Saat gibi tıkır tıkır tarlaya giderken ilçeye bazen yazın gidiyorum araba yerine yazları onu kullanıyorum. İbresi de kaç kere bozuldu hee 20 bin diyorum ama kim bilir kaç bindedir sürekli tel kopuyor tarla yoluna girdiğim için. Yani denen o ki yeni enjeksiyonlu çin malı almaktansa ve ilk motorunuzsa karbüratörlü çin malı alın tecrübe edenin değiştirin.

Raider Çin malı değil Hindistan malı 12.000 kilometre tecrübem oldu yaptığım tek masraf yağ+arka balata değişimi oldu. Söylediğin 2 motor da milattan kalma hiçbir teknolojisi olmayan, pakette kullanılıp ekmeği yenmiş motosikletler ybr, cbf gibi.
Benim sana önerim Drift L veya Raider parçaları ucuz ve çoğu yerde bulunabiliyor ikisini de kullandım ve düşüncem bu şekilde.
hmm bilmiyordum. aynı kulvarda gördüğüm için. rks 125r nasıl olabilir

Şu dönemde çinliler için 12 taksit güzel fiyatlar çıkıyor. Ancak japonlarda da 100 binde satılan araçlar görüyorum. 50 binde temiz gözüken almak daha mantıklı geliyor yine de
Bende geçen bakınıyordum TVS Raider bayiden sıfır 72.000 TL + 5000 TL benzin puanı veriyorlardı ihtiyacı olana güzel kampanya.

Milattan kalma dediğiniz CB125F'in 2024 üretimi devam ediyor, TVS ile çoğu özelliği bir ve yakıt tüketimi 100 km de 1.4L gibi komik bir tüketim. 2012-15 model YBR'ler falan milattan kalma ve kurye çıkması ona lafım yok. Fakat bi eco/sport modu var diye de Raider'a aşırı teknolojik bir motor diyemeyiz. (Artı olarak CB125F'in de Raider'ın da o bütçelerde alınmaması gerektiğini düşünüyorum.)

rks 125r nasıl olabilir
Yanlışlıkla duvara çarpsak parçalanır muhtemelen. Motorda gidon titremesi gibi problemler de var çok muhtaç kalınmazsa alınmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı