Şu dönemde çinliler için 12 taksit güzel fiyatlar çıkıyor. Ancak japonlarda da 100 binde satılan araçlar görüyorum. 50 binde temiz gözüken almak daha mantıklı geliyor yine deİlk motorsa sıfır almanı önermem. CB125R güzel F güzel, CBR125 almanı önermem. Sorunsuz Japon varken Çin alınmaz ama temiz Çin varken de ölü Japon mantıksız.
hmm bilmiyordum. aynı kulvarda gördüğüm için. rks 125r nasıl olabilirRaider Çin malı değil Hindistan malı 12.000 kilometre tecrübem oldu yaptığım tek masraf yağ+arka balata değişimi oldu. Söylediğin 2 motor da milattan kalma hiçbir teknolojisi olmayan, pakette kullanılıp ekmeği yenmiş motosikletler ybr, cbf gibi.
Benim sana önerim Drift L veya Raider parçaları ucuz ve çoğu yerde bulunabiliyor ikisini de kullandım ve düşüncem bu şekilde.
İlla eski japon alacağım diyorsan CBF bak çok rahat motosiklet ama paket atmayacaksan bu motorlara bakma bile.
Onu tavsiye etmem TK03 gibi bir motosiklet pişman olursun.hmm bilmiyordum. aynı kulvarda gördüğüm için. rks 125r nasıl olabilir
Hocam fotoğraftan temizde gidip gözle görmeli bu tür araçları. Fotoğraftan yorum yapılamaz.
Bende geçen bakınıyordum TVS Raider bayiden sıfır 72.000 TL + 5000 TL benzin puanı veriyorlardı ihtiyacı olana güzel kampanya.Şu dönemde çinliler için 12 taksit güzel fiyatlar çıkıyor. Ancak japonlarda da 100 binde satılan araçlar görüyorum. 50 binde temiz gözüken almak daha mantıklı geliyor yine de
Milattan kalma dediğiniz CB125F'in 2024 üretimi devam ediyor, TVS ile çoğu özelliği bir ve yakıt tüketimi 100 km de 1.4L gibi komik bir tüketim. 2012-15 model YBR'ler falan milattan kalma ve kurye çıkması ona lafım yok. Fakat bi eco/sport modu var diye de Raider'a aşırı teknolojik bir motor diyemeyiz. (Artı olarak CB125F'in de Raider'ın da o bütçelerde alınmaması gerektiğini düşünüyorum.)Raider Çin malı değil Hindistan malı 12.000 kilometre tecrübem oldu yaptığım tek masraf yağ+arka balata değişimi oldu. Söylediğin 2 motor da milattan kalma hiçbir teknolojisi olmayan, pakette kullanılıp ekmeği yenmiş motosikletler ybr, cbf gibi.
Benim sana önerim Drift L veya Raider parçaları ucuz ve çoğu yerde bulunabiliyor ikisini de kullandım ve düşüncem bu şekilde.
Yanlışlıkla duvara çarpsak parçalanır muhtemelen. Motorda gidon titremesi gibi problemler de var çok muhtaç kalınmazsa alınmaz diye düşünüyorum.rks 125r nasıl olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.