50 binde CBR250R alınır mı?

Ynka

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
2.486
Çözümler
17
Arkadaşlar merhaba, motor 56 binde. CBR250R 2014 model, grenajlarında ufak hasarlar var çizik vs. Fiyat 50 bin TL, alınır mı sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Honda iyi markadır 50 km onun için bir şey değil Mondial falan olsa derdim o motor bitmiş ama Honda mondiala falan benzemez.

Km biraz fazla motor için iyi bakmanızda fayda var. Motor sürekli zorlanarak 56 bin km olduysa bir işe yaramaz ama arada gazlama genel olarak sakin kullanıldıysa ve temiz ise alınabilir.

Bu arada 50bin TL o motor için az değil mi biraz şüphelendim.
 
Motor piyasasını pek takip etmiyorum ama haklısınız. Honda motorlar pahalı olur genelde bir tık modeline göre ucuz geldi ya motor bitmiş ya da ağır kazalı olabilir.

Bence o motoru almayın pulsar ns modellerine bakabilirsiniz oda kaliteli marka hem daha ucuz NS150 veya ns200 bir bak istersen benim hayran olduğum motorlardan 2 tanesi.
 
Motor piyasasını pek takip etmiyorum ama haklısınız. Honda motorlar pahalı olur genelde bir tık modeline göre ucuz geldi ya motor bitmiş ya da ağır kazalı olabilir.

Yok başkan genel olarak bu fiyatlar 55 bin yazmış pazarlıkla 50'ye düştü.

Motor böyle arkadaşlar geldi canlıda gördüm güzel duruyordu.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 108
Şu eski ekmeği yenmiş motorlardan vazgeçin arkadaşlar. Honda motoru için 50bin km bişey değil ama cbr krank kırma problemi ve devamında kranktan dolayı motorda çıkardığı arızaların haddi hesabı yok. Modelli birşeyler bakmanı tavsiye ederim. Mt125 cb125r.

Boy kilo ölçünü bilmiyorum eğer uygunsa msx, mt125 falan bakabilirsin.
 
Şu eski ekmeği yenmiş motorlardan vazgeçin arkadaşlar. Honda motoru için 50bin km bir şey değil ama CBR krank kırma problemi ve devamında kranktan dolayı motorda çıkardığı arızaların haddi hesabı yok. Modelli bir şeyler bakmanı tavsiye ederim. MT125 CB125R.

Boy kilo ölçünü bilmiyorum eğer uygunsa msx, MT125 falan bakabilirsin.

Abi ben Sivas'ta yaşadığım için motor seçeneği çok kısıtlı bir de RS 200 var 46 binde başkada bir şey yok alınabilecek. Bir de o dediğin motorlar bütçemi aşıyor en fazla verebileceğim 50 bin TL.
 

Geri
Yukarı