50 CC motor önerisi

50 CC için sigorta gereksinimi yolda.

Ehliyet konusuna gelirsek 125CC kullanabilmeniz için sürücü kursundan eğitim alıp normal ehliyete uygun fiyata işletmeniz gerekiyor.

Motor konusuna gelirsek en iyisi 125CC Hint marka bir scooter almanız. Hero markasına bakmanızı öneririm.

Hepsine kısa ve net döndüğünüz için sağ olun. Hero markası iyi midir?

Hepsine kısa ve net döndüğünüz için sağ olun. Hero markası iyi midir?
Hero yıllarca Honda ile Hindistan'da motor üretmiş Japonlar kadar olmasa da kaliteli markadır. Yıllar önce Honda ile bağlarını koparttı ve kendi yoluna bakıyor ve fiyat kalibresinde gayet kaliteli ürünler üretiyor. Özellikle satış sonrası açısından en iyi hintli diyebiliriz.

Kral kusura bakma pek bilmiyorum sadace PC veya telefon anlıyorum Hero bilmiyorum Mondial biliyorum ben alacaktım ama vazgectim cünkü ehliyetim yoktu.
Mondial, tamamı Çin yapımı fakat montajı Türkiye'de yapan bir motosiklet markasıdır.

Kral kusura bakma pek bilmiyorum sadace PC veya telefon anlıyorum Hero bilmiyorum Mondial biliyorum ben alacaktım ama vazgectim cünkü ehliyetim yoktu.

Mesajların için teşekkür ederim. Ama benim gibi diğer insanlar da foruma girdiklerinde konuyla ilgili bilgi sahibi olmak için girip bakarlar. Bilginin olduğu alanlarda insanlara yardım etmen herkes için çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı