50 derece işlemci ve 41 derece GPU normal mi?

clouddd

Kilopat

Arkadaşlar, yukarıdaki değerler işlemcim boştayken kaç derece olduğu. Az önce oyundan çıktım ve bu değerlere indi kendisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ise WD2 oynarken (High ayarlarda) işlemci kullanımı, ekran kartı kullanımı, ekran kartı sıcaklığı.

Maalesef MSI Afterburner programında işlemci sıcaklığı benim işlemcim için yok. AIDA64 ile bakabildim. Eğer AIDA64 ile oyun içi işlemci sıcaklığı gösterilebiliyorsa atarsanız ben de yorumlara atarım videoyu.

İşlemci modeliniz nedir? Oyun içi %100 çalışıyor gözüküyor. MSI Afterburner üzerinden işlemci sıcaklığına da bakabilir misiniz oyun içinde? Ekran kartının boşta 41 derece olması çok iyi, fan(lar) çalışmadığı hâlde.

Edit: "Maalesef MSI Afterburner programında işlemci sıcaklığı benim işlemcim için yok." yazmışsınız, görmemişim. Kusuruma bakmayın.

İşlemcimin sıcaklığını göstermiyor efendim isterseniz fotoğrafta atayım.

Aktif olarak oyun oynarken 80-90 derecelere kadar çıkması normal bunun yukarısı biraz anormal 100 yukarısı falan zaten sistem izin vermez buna

İşlemci sıcaklığı konusunda yardımcı olur musunuz?

Yardımcı olursanız sevinirim oyun içi işlemci ısısı konusunda .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AIDA 64 için şu videoyu izleyip deneyebilirsiniz.

Fazlasıyla normal. Benim normalde 45-45, CS'de 60-60, Metro Exodus gibi ağır bir oyunda, ultra ayarlarda ise 80-80. Fazlasıyla normal dostum. (RTX 2070)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…