50 derece işlemci ve 41 derece GPU normal mi?

İşlemci sıcaklığı konusunda yardımcı olur musunuz?
Afterburner'ın izleme sekmesinde "Aktif donanım izleme grafiği"nin hemen sağında üç nokta var. Oraya basın, AIDA64'ün tikini işaretleyin. Bundan sonra yine izleme sekmesinde alt kısımlarda CPU Temperature çıkması lazım. Aslında normalde de olması lazım da sizde neden yok bilmiyorum. İşlemciniz nedir bu arada?

Afterburner'ın izleme sekmesinde "aktif donanım izleme grafiği"nin hemen sağında üç nokta var. Oraya basın, AIDA64'ün tikini işaretleyin. Bundan sonra yine izleme sekmesinde alt kısımlarda CPU temperature çıkması lazım. Aslında normalde de olması lazım da sizde neden yok bilmiyorum. İşlemciniz nedir bu arada?

Ryzen 3 2200G efendim.
Afterburner'ın izleme sekmesinde "aktif donanım izleme grafiği"nin hemen sağında üç nokta var. Oraya basın, AIDA64'ün tikini işaretleyin. Bundan sonra yine izleme sekmesinde alt kısımlarda CPU temperature çıkması lazım. Aslında normalde de olması lazım da sizde neden yok bilmiyorum. İşlemciniz nedir bu arada?

1595374936322.png

Maalesef 3 tane tik bulamadım.

Hocam AIDA64.dll'nin tikini işaretlediğinizde o sol tarafta yüksek ihtimalle "Value" kısmının altında değerler görünecek. Tabii arkada AIDA64'ün çalışması lazım. Tiki işaretleyip "OK" derseniz ekran kartı ısısının vs. göründüğü yerin en alt kısmında "CPU Temperature" yazması lazım. Onda OSD'de Göster tikini açtığınızda sıkıntı çıkmaması gerek.
Eki Görüntüle 620836

Aynı şekilde oradan tamama basıp aşağıya indim ama yoktu.
En alta inin. Sağ taraftan çok fazla boşluk var görünüyor. Normalde o kadar boşluk olmaması lazım eğer yeni şeyler eklenmediyse.

Hocam AIDA64.dll'nin tikini işaretlediğinizde o sol tarafta yüksek ihtimalle "Value" kısmının altında değerler görünecek. Tabii arkada AIDA64'ün çalışması lazım. Tiki işaretleyip "tamam" derseniz ekran kartı ısısının vs. göründüğü yerin en alt kısmında "CPU temperature" yazması lazım. Onda OSD'de göster tikini açtığınızda sıkıntı çıkmaması gerek.

En alta inin. Sağ taraftan çok fazla boşluk var görünüyor. Normalde o kadar boşluk olmaması lazım eğer yeni şeyler eklenmediyse.

1595375447544.png

Bu var hocam.
Hocam AIDA64.dll'nin tikini işaretlediğinizde o sol tarafta yüksek ihtimalle "Value" kısmının altında değerler görünecek. Tabii arkada AIDA64'ün çalışması lazım. Tiki işaretleyip "tamam" derseniz ekran kartı ısısının vs. göründüğü yerin en alt kısmında "CPU temperature" yazması lazım. Onda OSD'de göster tikini açtığınızda sıkıntı çıkmaması gerek.

Hocam size boştayken attığım ekranı oyun içi girip atsam Alt Tab atıp video atsam olmaz mı?

AIDA64.dll yerine CPU.dll'yi tikleyince gözükür mü diye bir deneyin. İsterseniz "MSI Afterburner'da işlemci ısısı görünmüyor" gibisinden yeni bir konu açabilirsiniz.

Hocam size yukarıda yazdığım gibi yapsam olur mu?
AIDA64.dll yerine CPU.dll'yi tikleyince gözükür mü diye bir deneyin. İsterseniz "MSI Afterburner'da işlemci ısısı görünmüyor" gibisinden yeni bir konu açabilirsiniz.

Hocam tikledim ve oldu CPU'yu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı