50 derece işlemci ve 41 derece GPU normal mi?

Fazlasıyla normal. Benim normalde 45-45, CS'de 60-60, Metro Exodus gibi ağır bir oyunda, ultra ayarlarda ise 80-80. Fazlasıyla normal dostum. (RTX 2070)
MSI Armor RX 580 8gb oc gp ryzen 5 2600 valvorant full ayar 60 derecede cs 55 ets2 60 sizce iyimi ikisi orantılı gidiyor neredeyse

Bence fazla ben kasanın kapağı açık kullanıyorum Ryzen 5 1600 AF işlemcim boşta 40° PUBG Apex gibi oyunlar oynadığımda en fazla 55° yi görüyor. Ekran kartım boşta 35, PUBG Apex'de 65° ye çıkıyor.

Kasanın kapağı açık oynarsanız eğer kasanın hava akışını bozarsınız ileride daha fazla ısınmaya başlar bu sizin hatanız ve ben kasayı kapalı oynuyorum benim de o değerlere düşer eğer kapağı açarsam.

Kasanın kapağı açık oynarsanız eğer kasanın hava akışını bozarsınız ileride daha fazla ısınmaya başlar bu sizin hatanız ve ben kasayı kapalı oynuyorum benim de o değerlere düşer eğer kapağı açarsam.

Ben kasanın temizliğini her ay yapıyorum termal macunu birkaç ayda bir ondan pek sıkıntı olmuyacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı