50 euro ile ne yapılır?

Hocam bu PC'lerin hepsi bir oyunu yüksek ayarda oynamak için yeterde artar bile. Bence çalışma sınırlarınızı pek zorlamayın. Abra A5 v17.2 bile şuan ki orta-yüksek arası bir laptop, nerdeyse her oyunu yüksek ayarlarda oynatacak bir sistem. Tabi size kalmış 475 almak falan, ama yerinizde olsam en yükseklere değil de hangi sistem bana uygun geliyorsa onun için çalışırdım. Umarım istediğiniz PC'ye sahip olursunuz.
Ben aslen laptop için değil iyi bir okul için çalışıyorum. Evet v17.2 donanımsal yeterli ama bazı riskleri(ısınma, ekranda sorunlar, laptopta bazı sorunlar[bknz:Şikayetvar]). Bu riskler göze alınırsa zaten neden gidip daha fazla para veriyim ki?
 
Yatırım işine girin. Bir gün sizde Elon Musk gibi dünyanın en zengin insanı olabilirsiniz. Sonra size hayat hikayenizi sorarlar. Anlatırsınız, babamın cebine ağırlık yaptığı için bana 50 euro vermişti, sonra ben de Technopat'da "50 euro ile ne yapılabilir?" diye konu açmıştım, konuda bana ışık olan bir kullanıcı "yatırım işine girin" demişti, işte şimdi dünyanın en zengin insanıyım, dersiniz.
"Sevgilim" sayesinde derse ne olacak peki?
Ayıplama emin değilim ama kız arkadaşın varsa filme falan götür
. Ya da 1 milyar radyoaktif örümcek al. Onlar seni ısırsın. İçlerinden biri seni Spider-Man yapar. Sonra başlayalım. Gidiyorsun Yebilmezler'e... Tayyip yerli milli örümcekadam diye seni politika amaçlı kullanıyor. Sana 128 Milyar dolarlık kostüm yapıyor. Unutma Tom Holland'ın kostumu 2 milyon dolardı. Seninki 128 milyar. Canın sıkılıyor. Hello New York diyorsun. Sonra Elon Musk Mars'tan uzaylı getiriyor ve onlarla savaşıyorsun. Yanında Tony... Ve cinci hoca(Dr. Strange parodi)... Bir baktın ki aha kül oldun. Neyse her şey düzeldi. Hoppala... İlizyonist Cmylmz(Mysterio parodi) geliyor ve Nick Fury'yi kandiriyor. Falan. Michelle ile takılırken kimliğini açıklıyor Cmylmz.
Hoppaaa...
Cinci Hica (Strange) büyü yapar. Aha... Eskiler geldi faaln derken. Her şey sar başa... Sana nasıl böyle oldu soranlara cevap ise: "50 Euro'

Anlayan anladı...
Sonra kalan parasını da boş yapma diye sana veriyor.
 
Bende de fazladan 50-60 Euro vardı Bitcoine attım, al sat yaparak %50 kadar arttırdım sonra daha fazlasını kaybettim çöp oldu. YTD.
 

Geri
Yukarı