50 FPS ile 15 vurup 300 FPS ile 50 vurmak

Evet babam 240Hz + R7 5600X RTX 3060 alacağını söyledi ben yazılım öğreniyorum bu bahane ile almaya ikna ettim.
Bence bütçeyi biraz daha zorlayıp ekran kartını biraz daha yükselt.

yalan mı bilmiyorum ama RTX lerin 4.nesli gelecekmiş sanırım, belki onlar yakın bir zaman da piyasaya çıkarsa 3.neslin fiyatları biraz da olsa inebilir.

Bütçen yeteri kadar da yoksa, benim gelecek ay maaş alınca yapacağım taktiği uygula; kredi ile PC alma farkı çok olursa, her ay parça parça al bence.
Ben ilk ay Ekran kartı, sonraki ay SSD ve RAM sonra da Power Suppley ve Anakart olarak ilerleyeceğim...

Bence bütçeyi biraz daha zorlayıp ekran kartını biraz daha yükselt.

Yalan mı bilmiyorum ama RTX'lerin 4.nesli gelecekmiş sanırım, belki onlar yakın bir zaman da piyasaya çıkarsa 3.neslin fiyatları biraz da olsa inebilir.

Bütçen yeteri kadar da yoksa, benim gelecek ay maaş alınca yapacağım taktiği uygula; kredi ile PC alma farkı çok olursa, her ay parça parça al bence.
Ben ilk ay ekran kartı, sonraki ay SSD ve RAM sonra da Power suppley ve anakart olarak ilerleyeceğim...

Hocam reşit değilim ve babam alacak maalesef öyle bir şey yapmam mümkün değil ama tavsiyen için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı