50 GB SSD işe yarar mı?

TheFreak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Dayımın elinde kullanmadığı 50 GB bir SSD varmış. İlk duyduğumda şaşırdım çünkü en düşük SSD'nin 120 GB olduğunu sanıyordum.
Asıl meseleye gelecek olursak, sizce 50 GB SSD işe yarar mı?
Şu anda bilgisayarımda 1 TB HDD var. Yanına da 50 GB SSD'yi takıp sadece Windows 10'u kurduğumda performans artışı yaşatır mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Windows 25-30 gb arası.Bunun driverleri vs vs var.Ayrıca güncelleme falanda yapacağı için yeteceğini sanmıyorum.Ayrıca "SSD" birimi tam dolu olunca %100 performansını sağlayamaz en azından 20 gb'sını falan boş bırakmanız gerekir.

Merhaba,

Dayımın elinde kullanmadığı 50 GB bir SSD varmış. İlk duyduğumda şaşırdım çünkü en düşük SSD'nin 120 GB olduğunu sanıyordum.
Asıl meseleye gelecek olursak, sizce 50 GB SSD işe yarar mı?
Şu anda bilgisayarımda 1 TB HDD var. Yanına da 50 GB SSD'yi takıp sadece Windows 10'u kurduğumda performans artışı yaşatır mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

120 kullanıyorum bir şey yüklemediğim halde ucu ucuna yetiyor HDD olmasa vay halime

50GB SSD olduğunu ilk defa duydum dolayısıyla deneyimleyen birine de hiç denk gelmedim. Pek iş yapacağını düşünmüyorum ancak Windows'u kurabilecek kadar alana sahip ise sistemi bir nebze windows üzerinde hızlandıracaktır.

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Sadece Windows'u kurduğum zaman yararlı olmaz mı? Yani 1 TB HDD ile birlikte kullanacağım için sistemimi hızlandırması söz konusu olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı