50 GB SSD işe yarar mı?

İmkanın varsa software gibi yerlerden Win 8.1 Pro almanı tavsiye ederim 5-15 GB arası yer kaplar ve performans kaybı yaşatmaz ama illa Win 10 diyecek olursan da kurma derim HDD'de 50 GB boş alan aç ona kur bu SSD diski de yedek veya sevdiğin 50 GB'lik oyunu kur derim en azından oyunda performans artışı yaşarsın Win 10 120 GB'de bile sıkıntı yapan cins bir işletim sistemi ama yine de sen bilirsin.

İmkanın varsa software gibi yerlerden Win 8.1 Pro almanı tavsiye ederim 5-15 GB arası yer kaplar ve performans kaybı yaşatmaz ama illa Win 10 diyecek olursan da kurma derim HDD'de 50 GB boş alan aç ona kur bu SSD diski de yedek veya sevdiğin 50 GB'lik oyunu kur derim en azından oyunda performans artışı yaşarsın Win 10 120 GB'de bile sıkıntı yapan cins bir işletim sistemi ama yine de sen bilirsin.
Windows 8.1 Pro'nun görünümü çok eski mi hocam? Windows 7 kurduğumda bir bunalma geliyor bana. Windows 10 daha ferah böyle açılış ekranındaki fotoğraflar vs.
~30 GB neredeyse windowsun kendisi, sistem dosyaları vs dediğin zaman sana 10 GB falan kalır, ne yüklersin buna bilemem.
Sadece Windows yüklemekten bahsettim hocam.

Windows 8.1 Pro'nun görünümü çok eski mi hocam? Windows 7 kurduğumda bir bunalma geliyor bana. Windows 10 daha ferah böyle açılış ekranındaki fotoğraflar vs.

Sadece Windows yüklemekten bahsettim hocam.

Win 8.1 hala geçerli sağlam bir arayüz yanında çok az sistem istemesiyle bilinen nadir işletim sistemlerinden özellikle Windows'un çıkarması çok önemli ama yine de sen bilirsin Windows'un tek iyi işletim sistemini yüklemeni tavsiye ederim bende programlar çalışmadığı için Windows 10 kullanıyorum ama üzüyor yine de sen bilirsin gerçi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı