Hocam bence kendi durumunuza göre kendiniz bir plan yapmanız daha iyi olacaktır. Çünkü bu plan başlangıç için ağır gelirse pes edebilirsiniz. Size tavsiyem direkt olarak bir paragraf ve problem kitabı alarak onları rutin olarak çözmeniz. Devamında fen için garanti soru gelen yerlere iyi çalışırsanız 15-16 netlere çıkarsınız bence. Sosyalde zaten konu falan çalışmadan da 15 civarı yapılabiliyor. Matematikte de YouTube'dan kendinize uygun bir hoca bulup onun kampıyla ilerleyebilirsiniz. Özellikle fen ve sosyal de garanti çıkan konulara öncelik vermek bence doğru olacaktır. YouTube zeduva öğretmenleri diye aratırsanız onların kritik konular kampları bayağı bir işinize yarar. Dil bilgisinde de garanti konulara bakılabilir. Onun harici paragraf ve matematiği düzenli şekilde çalışsanız sınava kadar uçarsınız bence.
Hangisini hatırlayıp hangisini hatırlamadığımı bilmiyorum bu yüzden benim hocam kampına başlamayı düşünüyorum direk onların yaptığı sıralamaya göre gitsem Türkçe ve matematikte nasıl olur iyi olursa o şekilde rahatlatabilir belki

Hangisini hatırlayıp hangisini hatırlamadığımı bilmiyorum bu yüzden benim hocam kampına başlamayı düşünüyorum direk onların yaptığı sıralamaya göre gitsem Türkçe ve matematikte nasıl olur iyi olursa o şekilde rahatlatabilir belki
Evet öyle de yapabilirsiniz.

Kesinlikle öyle yapın, diğerlerinden de dediğim gibi garanti soru çıkan yerlere bakabilirsiniz.
Birde şey matematikle Türkçeyi farklı günler yapsam olur mu örneğin diyelim bugün sadece Türkçe yarında sadece mat gibi bir gün mat bir gün Türkçe mantıklı gibi geldi hem daha az kafa karıştırıcı olur diye düşünüyorum

Bir de şey matematikle Türkçeyi farklı günler yapsam olur mu örneğin diyelim bugün sadece Türkçe yarında sadece mat gibi bir gün mat bir gün Türkçe mantıklı gibi geldi hem daha az kafa karıştırıcı olur diye düşünüyorum.

Günlük plan yapıp istediğiniz ritimde çalışabilirsiniz. Gerektiği önemi verirseniz ayrı günler çalışmanızda bir sorun yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı