50 günde 15 AYT 15 TYT ve 5 fen neti yapmak mümkün mü?

Emiroo

Kilopat
Merhaba, 45-50 gün gibi bir süre ile 15 TYT ve AYT matematik netlerine çıkmak mümkün mü? Günde 12 saat çalışabiliyorum TYT mat 4-5 net civarında. AYT yok ama yapabileceğimi düşünüyorum. Fen de 5 net üstü yeterli olur benim için ve yapılabilir geliyor. Konulara sorusuna ve yapılabilirliğine göre çalışmayı düşünüyorum. Tüm konulara çalışma amacım yok örneğin TYT için problemlere çok ağırlık verip 10 sorudan 6-7 neti, geometriden 2-3 net ve diğer konulardan 4-5 neti yakalamayı hedefliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 saat çalışıyorsan yaparsın da sayısaldan eşit ağırlığa kayman daha iyi olacaktır vakit daha çok var ama vakit azaldıkça strese girersin. Psikolojini koruyabilirsen iyi bir yer tutturursun. Ama 50 gün kala değil hemen başla. Oruç tutuyorsan sahurdan ikindiye kadar çalış.

Kendi planını çoktan kurmuşsun ki 12 saat çalışıyorsan daha ne olsun. Bence mümkün. Ben 12 saat çalışsam 25 matematiğimi 35 falan yaparım. Her sene çıkan belli başlı konuların ne olduklarına bak. Fende çok rahat 5 üstü yaparsın. Bunları sana diyorum ama keşke bende çalışsam 12 saat :(

12 saat çalışıyorsan yaparsın da sayısaldan eşit ağırlığa kayman daha iyi olacaktır vakit daha çok var ama vakit azaldıkça strese girersin. Psikolojini koruyabilirsen iyi bir yer tutturursun. Ama 50 gün kala değil hemen başla. Oruç tutuyorsan sahurdan ikindiye kadar çalış.

Eşit ağırlığım ve 2. mezun senem şu an başlayamam hayatım çok nomal gitmiyor

Kendi planını çoktan kurmuşsun ki 12 saat çalışıyorsan daha ne olsun. Bence mümkün. Ben 12 saat çalışsam 25 matematiğimi 35 falan yaparım. Her sene çıkan belli başlı konuların ne olduklarına bak. Fende çok rahat 5 üstü yaparsın. Bunları sana diyorum ama keşke bende çalışsam 12 saat :(
sağol dostum umarım yaparız

Takip. Ben de merak ediyorum. Ama benim net hedefim 30 Türkçe ve 30 matematik neti.
50 günde olmaz 30 mat sadece mat çalışmak gerekir zor yani benim için

2. Mezun senende 12 saat çalışıp hala tyt mat 4 5 net yapıyorsan zorlama derim direk ayt geç. TYT biraz senin kapasitenle alakalı olmuyorsa olmuyordur AYT çalışarak arttırırsın üstelik daha çok etkiliyor.

2. Mezun senende 12 saat çalışıp hala tyt mat 4 5 net yapıyorsan zorlama derim direk ayt geç. TYT biraz senin kapasitenle alakalı olmuyorsa olmuyordur AYT çalışarak arttırırsın üstelik daha çok etkiliyor.
hayır 12 saat çalışabiliyorum dedim hayatımda bazı yaşadığım şeylerden dolayı sürem olmadı yanlış anlamayın 1 sene çalışabilsem derece yapardım zaten. Tyt matematik 10 net Fen 10 net ayt matematik 20 net de beni kurtarıyor aslında 20 günde sözel derslerimi fule çekip mat ve fende istediğime ulaşırsam 40 50K civarı yapıyorum. imkansızı deniyorum ama yapabilirim

30 Türkçe, 17 sosyal, 12 Mat, 8 Fen, 20 edebiyat, 7 Tarih, 5 Coğ, 15 Ayt mat 50K - 400 puan yapıyor aşağı yukarı bence yapılır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı