PeluşPenguen
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, YKS sınavına tekrar çalışmayı düşünüyorum ama kaynak önerisine ihtiyacım olacak. Eşit ağırlıktan yönetim bilişim sistemlerini kazanmak istiyorum. Bunun için başlıkta belirttiğim gibi matematik-Türk dili ve edebiyatı kaynaklarına ihtiyacım var. Bana önerebileceğiniz kaynaklar hangileri? TYT sınavında ülke geneli fen netleri düşük olduğundan sıralama yükseltmek için TYT fen çalışmayı düşünüyorum mantıklı olur mu? TYT Türkçe ve TYT-AYT Sosyal'e sadece deneme sınavında çözdüğüm soruların yeterli olacağa inanıyorum. Tarih ve coğrafya bilgim bayağı yeterli. Fazla uzatmadan sizden istediğim bir adet basit daha sonra da bir adet orta seviye olmak üzere TYT matematik ve fen AYT'de ise edebiyat ve matematik kaynağı istiyorum. 2022'de Bilgi Sarmal paragraf ve tarih çözmüştüm bayağı beğenmiştim ama sayısal derslerde nasıldır bilmiyorum. Konu anlatımı için önereceğiniz bir kitap ya da YouTube kanalı var mı? Saydığım derslerde temelim çok az onu da belirtmek isterim. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.