TYT matematik-fen ve AYT matematik-edebiyat için kaynak önerisi

PeluşPenguen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Артём
Daha fazla  
Merhaba, YKS sınavına tekrar çalışmayı düşünüyorum ama kaynak önerisine ihtiyacım olacak. Eşit ağırlıktan yönetim bilişim sistemlerini kazanmak istiyorum. Bunun için başlıkta belirttiğim gibi matematik-Türk dili ve edebiyatı kaynaklarına ihtiyacım var. Bana önerebileceğiniz kaynaklar hangileri? TYT sınavında ülke geneli fen netleri düşük olduğundan sıralama yükseltmek için TYT fen çalışmayı düşünüyorum mantıklı olur mu? TYT Türkçe ve TYT-AYT Sosyal'e sadece deneme sınavında çözdüğüm soruların yeterli olacağa inanıyorum. Tarih ve coğrafya bilgim bayağı yeterli. Fazla uzatmadan sizden istediğim bir adet basit daha sonra da bir adet orta seviye olmak üzere TYT matematik ve fen AYT'de ise edebiyat ve matematik kaynağı istiyorum. 2022'de Bilgi Sarmal paragraf ve tarih çözmüştüm bayağı beğenmiştim ama sayısal derslerde nasıldır bilmiyorum. Konu anlatımı için önereceğiniz bir kitap ya da YouTube kanalı var mı? Saydığım derslerde temelim çok az onu da belirtmek isterim. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Merhaba, YKS sınavına tekrar çalışmayı düşünüyorum ama kaynak önerisine ihtiyacım olacak. Eşit ağırlıktan yönetim bilişim sistemlerini kazanmak istiyorum. Bunun için başlıkta belirttiğim gibi matematik-Türk dili ve edebiyatı kaynaklarına ihtiyacım var. Bana önerebileceğiniz kaynaklar hangileri? TYT sınavında ülke geneli fen netleri düşük olduğundan sıralama yükseltmek için TYT fen çalışmayı düşünüyorum mantıklı olur mu? TYT Türkçe ve TYT-AYT Sosyal'e sadece deneme sınavında çözdüğüm soruların yeterli olacağa inanıyorum. Tarih ve coğrafya bilgim bayağı yeterli. Fazla uzatmadan sizden istediğim bir adet basit daha sonra da bir adet orta seviye olmak üzere TYT matematik ve fen AYT'de ise edebiyat ve matematik kaynağı istiyorum. 2022'de Bilgi Sarmal paragraf ve tarih çözmüştüm bayağı beğenmiştim ama sayısal derslerde nasıldır bilmiyorum. Konu anlatımı için önereceğiniz bir kitap ya da YouTube kanalı var mı? Saydığım derslerde temelim çok az onu da belirtmek isterim. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Fizik-Özcan aykın-aydın yayınları.
Biyoloji-dr biyoloji-palme y.
Kimya-benim hocam-orbital y.
Matematik-seviyenize göre Eyüp b. Rehber matematik veya mert hoca-3D yayınları.

TYT matta orijinal çöz ileri seviyeye gelince. AYT mat içinde başlangıc 345.

Ben mikroorijinal çözüyorum hocam şimdilik TYT matematik için daha bitmedi gerçi ama bugün 3D AYT mat, Eyüp b AYT mat soru bankası, Eyüp b geometri TYT-AYT, Özcan aykın 88 günde AYT fizik kitabını aldım fen için şu an MEB kaynaklarını çözüyorum dört dörtlük soru bankalarını yani şu an iyi gidiyor ay sonu TYT biyoloji için biyotik TYT kimya için ise orbital almayı düşünüyüm ondan sonraki ay AYT kimya orbital ve AYT biyoloji biyotik alıp sınavın içinden geçerim diye düşünüyorum umarım yaparım arkadaşlar bu arada söylediğim kaynakları da alabilirsiniz güzel kaynaklar kendimde aldım ve almayı düşündüklerimde var yazdım zaten.

Fizik-Özcan aykın-aydın yayınları.
Biyoloji-dr biyoloji-palme y.
Kimya-benim hocam-orbital y.
Matematik-seviyenize göre Eyüp b. Rehber matematik veya mert hoca-3D yayınları.

Özcan ayıkn'ın fizik kampını mı öneriyorsunuz?
Matematikte basitten sona sıralaması, sizin sıraladığınız gibi mi?

Özcan ayıkn'ın fizik kampını mı öneriyorsunuz?
Matematikte basitten sona sıralaması, sizin sıraladığınız gibi mi?

Evet Özcan aykının fiziği iyi anlattığını düşünüyorum.
Hayır en basiti rehber matematik, orta mert hoca, en zor Eyüp b bunlar ders kanalları. Soru bankası olarak 3D veya orijinal.

Evet Özcan aykının fiziği iyi anlattığını düşünüyorum.
Hayır en basiti rehber matematik, orta mert hoca, en zor Eyüp b bunlar ders kanalları. Soru bankası olarak 3D veya orijinal.

Fizikten soru bankası olarak aydın yayınlarını çözmeden girmeyin çok kaliteli sınav ayarında soruları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı