50 günde TYT biter mi?

Random.User

Decapat
Lise 2 bitti ve bu yaz TYT'yi denemelerde 75-80 net yapacak kadar halletmem gerekiyordu ama tatil havasından dolayı şu ana kadar hiçbir şey yapmadım. Aşağı yukarı 50 günüm kaldı ve merak ettiğim şey 50 günde sıkı çalışmayla halledebilir miyim?

Lise 2 bitti ve bu yaz TYT'yi denemelerde 75-80 net yapacak kadar halletmem gerekiyordu ama tatil havasından dolayı şu ana kadar hiçbir şey yapmadım. Aşağı yukarı 50 günüm kaldı ve merak ettiğim şey 50 günde sıkı çalışmayla halledebilir miyim?

Şu an kaç net yapıyorsun, eğer 0'dan o seviyeye çıkmak istiyorsan imkansız.

imkansız diyene bakma hiç tytyi TAM ANLAMIYLA bitirmek ne kadar zamanın olursa olsun zaten imkansız. kendimle çelişiyormuşum gibi düşünme 120 yapmaktan bahsetmiyorum tyt soruları ayt gibi değil, tüm konuları bitirsen bile yapamayacağın sorular illaki olabiliyor. ama 75-80 net civarına çıkmak 50 günde rahatlıkla yapılır gerçekten verimli çalışıyorsan. örnek vermem gerekirse ben ve çevremdeki bazı insanlar bir ayda 75 net civarına çıkmıştık. tabii ki temelin varsa ki lise 2 yeni bitirmişsin konulara az çok hakimsindir. günlük en az 20 paragraf 20 problem eklersen rutinine hedefinin üsstüne bile çıkarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı