Önümüzdeki dönem 11 olacağım 10. sınıf biyolojim iyi 1 günlük tekrarla hatırlarim ancak 9.sinif biyolojisini neredeyse hatırlamıyorum, günlük 2 saat çalışmayla kaç günde biter tahmini?
15-20 güne bitebilmesi lazım normalde ama bitirmek sadece konuları bitirmekten ibaret değil komple bitirip eksiğim kalmasın diyorsan 30-40 gün bulabilir her denemede biyoloji fullemek için.
Hocam 9U yeni bitirdim madde geçişi ve canlı alemi hariç 1 haftada detaylı biçimde biter diğer konular ise 2 haftada güzelce öğrenilir soru çözümleriyle 30 günü bulur öğrenme olarak o kadar sürmez bence.
Hocam sabit bir şekilde her denemede Full çekmek için sayısız deneme çözmek lazım 5-10 gün hayatsız gibi biyolojide deneme atarsa ancak o zaman tamamen bitirmiş sayarım ben.
Peki hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama 9'un feni kaç haftada biter temeli iyi olan biri için YKS için matta iyiyim zaten hala da çalışıyorum sozelde ise coğrafyayı hallederim diye düşündüğümden çalışmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.