50 Hz televizyon için PS4 Slim mi yoksa PS4 Pro mu?

Rui Costa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, elimde şu an 50 Hz, 1080p olduğunu bildiğim ama ms değerini bilmediğim Sharp marka 5 sene önce aldığım bir televizyon var. Modeli de şudur: Sharp model LC-32FB510E
Şimdi ben PS4 edinip God of War, Last of Us 1 ve 2, Uncharted serisi, Bloodborne gibi bilgisayarda oynayamadığım PS'e özel güzel oyunları deneyimlemek istiyorum. Biraz araştırma yaptım PS4 Pro bariz olarak çok daha avantajlı. 60 FPS oynamak da beni cezbediyor lakin hiç PS oynamadığım için PS4 Slimde 30 FPS deneyiminin nasıl olduğunu da bilmiyorum.
PS4 Pro alma işini bana zorlaştıran içime sinmeyen konu yeni 60Hz bir monitöre de sahip olup hem monitöre hem de Pro versiyonuna ekstra para çıkmanın bütçemi epey zorlaması.
PS4 Slim fiyatı gayet uygun gözüküyor ama belirli oyunları 30 FPS deneyimlemenin nasıl olduğu benim için bir muamma.
Seçenek 1: PS4 Pro alıp 50hz TV'de oynamak
Seçenek 2: Ps4 Slim alıp 50hz Tv'de oynamak

Sizce hangi seçenek daha mantıklı, önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler.

Son düzenleme:
PS4 Pro almak daha mantıklı 60 FPS oyun kalitesini sunuyor ayrıca bazı oyunlar PS4'de kasıyor.

50 Hz olduğuna emin misiniz hocam? Zaten bugünkü televizyonlar da uydu yayınını 50 Hz gösteriyor, HDMI bağlantısını 60 Hz sağlıyor. Büyük ihtimalle 60 Hz görüntü alırsınız konsoldan.
Arkasındaki etikette 50 hz ibaresi bulunuyor ayrıca cihazının özelliklerini araştırdığım kullanım kılavuzunda da 50 hz olarak geçtiğini gördüm. Tabii işin pek uzmanı olmadığım için çok emin olduğumu söyleyemeyeceğim. Eğer kendiniz kontrol etmek isterseniz üstte yazdığım modeli arattığınızda içinde belirli özelliklerinin yazdığı kullanım kılavuzunun PDF'i çıkıyor.

Ayrıca yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, ps4 pro daha iyi gibi duruyor gerçekten biraz paraya kıyılınca. Şimdi açacağım bir başka başlık letgo'dan ps4 pro almak ne kadar güvenlidir yoksa bir dağıtıcıdan sıfır mı alınmalı olacak sanırım 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı