50 Mbit internete modem önerisi

Yer
Ankara
VMG3312-B10b şu an bu modem var M.Ö. kalma modem 10 yıllık neredeyse :D VDSL ışığı turuncu yanıyor, destekliyor yani. Altyapı çok da anlamıyorum. Bütçem 1500 2000TL modem önerir misiniz? Wi-Fi 6 alsam daha iyi olur mu acaba?

.

Son düzenleme:
VMG3312-B10b şu an bu modem var M.Ö. Kalma modem 10 yıllık neredeyse :D VDSL ışığı turuncu yanıyor, destekliyor yani. Altyapı çok da anlamıyorum. Bütçem 1500 2000TL modem önerir misiniz? Wi-Fi 6 alsam daha iyi olur mu acaba?

Eğer Wi-Fi olarak sorun yaşıyorsan modeminin yanına Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurarak kullanabilirsin bende TD-9970V3 modemimin yanına alıp OpenWrt kurdum o şekilde kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
OpenWrt kurulumu için gerekli adımlara buradan bakabilirsin 6:35'e olan kısmına kadar yap gerisi gereksiz VPN kurmayı falan anlatıyor benim 30dk mı aldı bütün işlemler videodaki çin versiyonu stock firmwareyi kuruyor sen RD23 yani International olanı kuracaksın bu arada Wi-Fi ayarlarındaki ülke kısmını Panama yap en yüksek sinyalı o şekilde alırsın ayrıca Wi-Fi band genişliği ayarını yapmayı unutma ilki 40 diğer 160 MHz olacak şekilde ayarla ve her 2 Wi-Fi'de AX modunda olsun eğer yardım istersen yardımcı olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eğer Wi-Fi olarak sorun yaşıyorsan modeminin yanına Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurarak kullanabilirsin bende TD-9970V3 modemimin yanına alıp OpenWrt kurdum o şekilde kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
OpenWrt kurulumu için gerekli adımlara buradan bakabilirsin 6:35'e olan kısmına kadar yap gerisi gereksiz VPN kurmayı falan anlatıyor benim 30dk mı aldı bütün işlemler bu arada Wi-Fi ayarlarındaki ülke kısmını Panama yap en yüksek sinyalı o şekilde alırsın ayrıca Wi-Fi band genişliği ayarını yapmayı unutma eğer yardım istersen yardımcı olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam teşekkürler öneri için ama direkt modem lazım bana :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı