50 Mbps hat değerleri normal mi?

destos

Hectopat
Hat değerlerine bakar mısınız?
Fixnet müşteri hizmetleri maksimum 71 Mbps internet alabildiğimi söyledi. Biz de 50 Mbps paketi bağlattık. Bağlatırken hat değerlerinizden dolayı bina ile ilgili 40 civari megabit hız alacaksınız dediler. Altyapı 71 destekliyor da ben nasıl 40 alıyorum?

Galiba 40 Mbps'ye sabitlediler. Öyle söyledi bir ara. Hat değerlerine göre 50 Mbps tekrardan başvursam 50 Mbps yapabilirler mi?

Dosya Ekleri

• adsds.PNG
    adsds.PNG
    4,4 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerlerine bakar mısınız?
Fixnet müşteri hizmetleri maksimum 71 Mbps internet alabildiğimi söyledi. Biz de 50 Mbps paketi bağlattık. Bağlatırken hat değerlerinizden dolayı bina ile ilgili 40 civari megabit hız alacaksınız dediler. Altyapı 71 destekliyor da ben nasıl 40 alıyorum?

Galiba 40 Mbps'ye sabitlediler. Öyle söyledi bir ara. Hat değerlerine göre 50 Mbps tekrardan başvursam 50 Mbps yapabilirler mi?
Bu değerlerde aldığınız hizmet normal. Hayatınızda fazla dalgalanma olmuyorsa hiç şikayete gerek yok. 70mbps için fiyat farkı nedir belirtirseniz yorumlayalım.

Son düzenleme:
Merak ettiğim 100e kadar tercih edersen fiyat ne oluyor?
100 tl ödüyoruz 50Mbpsde. 110 tl oluyor sanırsam.
Ve bir şey daha söylemek istiyorum. Şuan modeme gelen hız 35 Mbps civarında o yüzden bana o kadar hız geliyor. SNR değeri yüzünden mi böyle modeme arada az geliyor yoksa müşteri hizmetlerinden mi kıstılar hızı acaba? İnşallah tekrar 40'a çıkar. Yaklaşık 1 gündür 35 Mbps civarında.

Dosya Ekleri

• 490A0709-CFAC-4DEF-A041-735818DBAC01.jpeg
    490A0709-CFAC-4DEF-A041-735818DBAC01.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 95
100 tl ödüyoruz 50Mbpsde. 110 tl oluyor sanırsam.
Ve bir şey daha söylemek istiyorum. Şuan modeme gelen hız 35 Mbps civarında o yüzden bana o kadar hız geliyor. SNR değeri yüzünden mi böyle modeme arada az geliyor yoksa müşteri hizmetlerinden mi kıstılar hızı acaba? İnşallah tekrar 40'a çıkar. Yaklaşık 1 gündür 35 Mbps civarında.
Fiyat konusunda 100 daha cazip geldi bana.
SNR konusu öyle. Şahsen bina içi tehsisatımı altyapı kablosuyla değiştirdiğimden bu tip vakalara gebe değilim ama bu sefer swichten kızıyorlar.

Fiyat konusunda 100 daha cazip geldi bana.
SNR konusu öyle. Şahsen bina içi tehsisatımı altyapı kablosuyla değiştirdiğimden bu tip vakalara gebe değilim ama bu sefer swichten kızıyorlar.
100 mbps alsak ne olur ki 70 mbps alamadıktan sonra. Bina maksimum 40 mbps desteklediği için 50 Mbpslik paketten aldık.

Hız daha yüksek olabilir fakat bina içerisindeki kablolar kötü durumda olabilir bu yüzden 50ye ve 100 e ulaşamaz (VARSAYIYORUM). Bina girişindeki telefon kutusundan modeme yeni bi telefon hattı çektirirseniz belki daha iyi olabilir. Fakat kesin bir bilgi değildir. Deneme/yanılma yöntemi bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı