Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 573 19 Ağustos 2023 #11 k4moncik dedi: Şahsen 50Mbps internet için o kadar parayı modeme vermezdim. Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 663,99 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum hocam. 394919 dedi: 50 Mbps için gerek yok 300Mbps modem ürünler yeterli. Genişletmek için tıkla... Öneriniz nedir, bu kadar bütçeye gerek var mı, bütçeyi düşürsem yine güzel ürün bulur muyum? DewilMyNight dedi: TP - link Archer VR2100 kullanıyorum güncel olarak 3 - 4 ay öce almıştım gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bakacağım ama bütçemi aşıyor. asd674 dedi: Bende 50 Mbps için ZyXEL'in modemini kullanıyordum. Wi-Fi'de 12 Mbps alıyordum. Huawei Wi-Fi AX3 routerını Access Point olarak bağladım şimdi en uzak yerde 47 Mbps veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi aşıyor.
k4moncik dedi: Şahsen 50Mbps internet için o kadar parayı modeme vermezdim. Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V300 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 663,99 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum hocam. 394919 dedi: 50 Mbps için gerek yok 300Mbps modem ürünler yeterli. Genişletmek için tıkla... Öneriniz nedir, bu kadar bütçeye gerek var mı, bütçeyi düşürsem yine güzel ürün bulur muyum? DewilMyNight dedi: TP - link Archer VR2100 kullanıyorum güncel olarak 3 - 4 ay öce almıştım gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bakacağım ama bütçemi aşıyor. asd674 dedi: Bende 50 Mbps için ZyXEL'in modemini kullanıyordum. Wi-Fi'de 12 Mbps alıyordum. Huawei Wi-Fi AX3 routerını Access Point olarak bağladım şimdi en uzak yerde 47 Mbps veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi aşıyor.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #12 Daxos dedi: İlk defa duydum hocam. Öneriniz nedir, bu kadar bütçeye gerek var mı, bütçeyi düşürsem yine güzel ürün bulur muyum? Bakacağım ama bütçemi aşıyor. Genişletmek için tıkla... İleride yükseltirim diyorsan biz ASUS AC 750 modelini kullanıyoruz. Fiyatına birazdan bakacağım.
Daxos dedi: İlk defa duydum hocam. Öneriniz nedir, bu kadar bütçeye gerek var mı, bütçeyi düşürsem yine güzel ürün bulur muyum? Bakacağım ama bütçemi aşıyor. Genişletmek için tıkla... İleride yükseltirim diyorsan biz ASUS AC 750 modelini kullanıyoruz. Fiyatına birazdan bakacağım.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 19 Ağustos 2023 #13 Daxos dedi: İlk defa duydum hocam. Genişletmek için tıkla... 2 arkadaşımda var bu modem. Kalite anlamında şikayet etmediler ancak konuya daha bilgili biri el atsın derseniz karar sizin. Daxos dedi: Öneriniz nedir, bu kadar bütçeye gerek var mı, bütçeyi düşürsem yine güzel ürün bulur muyum? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 50Mbps internet için o kadar bütçe sarf etmezdim. Sanırım pinti biriyim, bunu da söyleyeyim.
Daxos dedi: İlk defa duydum hocam. Genişletmek için tıkla... 2 arkadaşımda var bu modem. Kalite anlamında şikayet etmediler ancak konuya daha bilgili biri el atsın derseniz karar sizin. Daxos dedi: Öneriniz nedir, bu kadar bütçeye gerek var mı, bütçeyi düşürsem yine güzel ürün bulur muyum? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi 50Mbps internet için o kadar bütçe sarf etmezdim. Sanırım pinti biriyim, bunu da söyleyeyim.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #14 ASUS DSL-AC51 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 900 TL'ye alınır. Bizim ev 100 m² yaklaşık. Salonun en yakın köşesinden 2.4GHz 2 tık çekiyor. Dual band olduğu için 5G falan var 2 ağ şeklinde kullanıyorsun. Misafir falan geldiğinde misafir ağı falan oluşturup istediğin hızda internet verebiliyorsun.
ASUS DSL-AC51 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 900 TL'ye alınır. Bizim ev 100 m² yaklaşık. Salonun en yakın köşesinden 2.4GHz 2 tık çekiyor. Dual band olduğu için 5G falan var 2 ağ şeklinde kullanıyorsun. Misafir falan geldiğinde misafir ağı falan oluşturup istediğin hızda internet verebiliyorsun.
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 573 19 Ağustos 2023 #15 k4moncik dedi: 2 arkadaşımda var bu modem. Kalite anlamında şikayet etmediler ancak konuya daha bilgili biri el atsın derseniz karar sizin. Dediğim gibi 50Mbps internet için o kadar bütçe sarf etmezdim. Sanırım pinti biriyim, bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Pintilik değil, iki bin tl az para değil daha düşük bütçeye işimi görebilecek bir şey bulursam bende öyle alacağım. 505913 dedi: ASUS DSL-AC51 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 900 TL'ye alınır. Bizim ev 100 m² yaklaşık. Salonun en yakın köşesinden 2.4GHz 2 tık çekiyor. Dual band olduğu için 5G falan var 2 ağ şeklinde kullanıyorsun. Misafir falan geldiğinde misafir ağı falan oluşturup istediğin hızda internet verebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu modemi araştırdım ve kimse önermiyor.
k4moncik dedi: 2 arkadaşımda var bu modem. Kalite anlamında şikayet etmediler ancak konuya daha bilgili biri el atsın derseniz karar sizin. Dediğim gibi 50Mbps internet için o kadar bütçe sarf etmezdim. Sanırım pinti biriyim, bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Pintilik değil, iki bin tl az para değil daha düşük bütçeye işimi görebilecek bir şey bulursam bende öyle alacağım. 505913 dedi: ASUS DSL-AC51 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 900 TL'ye alınır. Bizim ev 100 m² yaklaşık. Salonun en yakın köşesinden 2.4GHz 2 tık çekiyor. Dual band olduğu için 5G falan var 2 ağ şeklinde kullanıyorsun. Misafir falan geldiğinde misafir ağı falan oluşturup istediğin hızda internet verebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu modemi araştırdım ve kimse önermiyor.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #16 Daxos dedi: Pintilik değil, iki bin tl az para değil daha düşük bütçeye işimi görebilecek bir şey bulursam bende öyle alacağım. Bu modemi araştırdım ve kimse önermiyor. Genişletmek için tıkla... Şikayetleri atar mısınız merak ettim alırken bakmamıştım da
Daxos dedi: Pintilik değil, iki bin tl az para değil daha düşük bütçeye işimi görebilecek bir şey bulursam bende öyle alacağım. Bu modemi araştırdım ve kimse önermiyor. Genişletmek için tıkla... Şikayetleri atar mısınız merak ettim alırken bakmamıştım da
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 573 19 Ağustos 2023 #17 505913 dedi: Şikayetleri atar mısınız merak ettim alırken bakmamıştım da Genişletmek için tıkla... Dün baktığımda yazılımsal problem demişlerdi bu gün girdiğim siteyi bulamadım.
505913 dedi: Şikayetleri atar mısınız merak ettim alırken bakmamıştım da Genişletmek için tıkla... Dün baktığımda yazılımsal problem demişlerdi bu gün girdiğim siteyi bulamadım.
5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #18 Daxos dedi: Dün baktığımda yazılımsal problem demişlerdi bu gün girdiğim siteyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Daxos dedi: Dün baktığımda yazılımsal problem demişlerdi bu gün girdiğim siteyi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 573 20 Ağustos 2023 #19 Arkadaşlar sanırım Keenetic Carrier DSL modelini alacağım.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.526 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #20 DX 3200 al 2ci el her işini görür.