50 Mbps internet maksimum 30 Mbps veriyor

Requlity

Centipat
50 Mbps internet paketim olmasina rağmen maksimum 30 aliyorum, bu 10 ve 30 arasinda degisiyor. Bazen Speedtest'te TT ekibi ev tesisatı degis dedi bina girisine kadar 50 geliyor dedi, degistim yine maksimum 30 aliyorum. DLS surekli kopuyor.
Hat degerlerim bu sekilde.

IMG_3738.jpeg

50 Mbps internet paketim olmasina rağmen maksimum 30 aliyorum, bu 10 ve 30 arasinda degisiyor. Bazen Speedtest'te TT ekibi ev tesisatı degis dedi bina girisine kadar 50 geliyor dedi, degistim yine maksimum 30 aliyorum. DLS surekli kopuyor.

Eki Görüntüle 2235690
Maximum yazan değerler senin aldığın değerler değil, altyapının desteklediği maksimum değer. Senin aldığın değerler mevcut yazan kısım yani 33 yani muhtemelen 35 alıyorsun.

50 Mbps internet paketim olmasina rağmen maksimum 30 aliyorum, bu 10 ve 30 arasinda degisiyor. Bazen Speedtest'te TT ekibi ev tesisatı degis dedi bina girisine kadar 50 geliyor dedi, degistim yine maksimum 30 aliyorum. Dls surekli kopuyor.

Eki Görüntüle 2235690

TT müdürlüğüne gidip oraya fiber dönüşüm talebi bırakıyorsun ya da yakınına VDSL kutu koyulmasını talep edebilirsin bu senin hakkın. Ha bir de şu siteden İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. altyapını sorgula kaç MB alabileceğini öğrenirsin.

Maximum yazan değerler senin aldığın değerler değil, altyapının desteklediği maksimum değer. Senin aldığın değerler mevcut yazan kısım yani 33 yani muhtemelen 35 alıyorsun.
altyapi 70 e kadar destekliyor daha onceden 50 50 olarak kullanabiliyordum

TT müdürlüğüne gidip oraya fiber dönüşüm talebi bırakıyorsun ya da yakınına VDSL kutu koyulmasını talep edebilirsin bu senin hakkın. Ha bir de şu siteden İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. altyapını sorgula kaç MB alabileceğini öğrenirsin.
attigin linkten baktim 70 destekliyor kanka

Hocam kabloyu düzgün şekilde çektin değil mi?
evet hicbi sorun yok elektrikci yapti zaten kontrol ettim tesisatta sorun yok

Altyapi 70'e kadar destekliyor daha onceden 50 50 olarak kullanabiliyordum.

Attigin linkten baktim 70 destekliyor kanka.

Evet hiçbir sorun yok elektrikci yapti zaten kontrol ettim tesisatta sorun yok.

Anladım müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı