50 Mbps internette 15 Mbps hız

WickedMonarch

Decapat
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
234
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
50 Mbps download hızlı internet kullanıyorum ama bana verdiği değerler görselde gördüğünüz gibi, ne yapmalıyım?

IMG_20210515_001519.jpg
 
Yapabileceğin bir şey yok dostum. Klasik internet sağlayıcılarının dolandırıcılığı gibi bir şey. Altyapının desteklediği maksimum hız budur. 100 mbps internet dahi alsan bundan fazlasını alamazsın. Fakat yine de arayıp bir sor internet sağlayıcına.
 
Kanka vaad ettikleri hızı vermiyorlarsa dava et %80 kazanma şansın var 1 gün düşer tamam ama bayağı 10-15 günü aşar ise ve paketindeki interneti vermezlerse sava açabilirsin. Başka bir forumda da vardı buna benzer bir sorunlu arkadaş ona da dava açın demişlerdi oradan gördüğümü söylüyorum.
 
Altyapı önemli, Evimde Vodafoneda var Süperonlineda Vodafoneda 100Mbit aldığında 54mbiti verebiliyor. Ama Süperonline 100ünde üstüne çıkıyor. Altyapınızı iyice inceletmeden paket başvurusunda bulunmayın. Yoksa onlar sağlıyoruz veriyoruz derler siz alabileceğinizin üstüne çıkamazsınız.
 

75 Mbps destekliyor.
Wi-Fi mi? Arkada başkaları da bağlı mı?

Wi-Fi ve diğerleri bu saatte kullanmıyor.
Modem arayüzünden hat değerlerinizi atarak başlayabilirsiniz.

O nasıl oluyor pek bilgim yok.
Altyapı önemli, evimde Vodafone'da var Superonline'da Vodafone'da 100Mbit aldığında 54Mbit'i verebiliyor. Ama Superonline 100'ünde üstüne çıkıyor. Altyapınızı iyice inceletmeden paket başvurusunda bulunmayın. Yoksa onlar sağlıyoruz veriyoruz derler siz alabileceğinizin üstüne çıkamazsınız.

Altyapı iyi ve destekliyor bizzat müşteri hizmetleri tavsiyesi ile bu pakete geçtim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı